Exlibris julkaisi uuden videon ”All I Never Knew”

MAINOS:

Tiedote 7.3.2020

Puolalais-suomalainen voimametalliyhtye Exlibris on viimeistellyt uuden levyn “Shadowrise”. Vuoden 2018 ”Innertia”-levyn seuraaja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Uusi lyriikkavideo kappaleesta ”All I Never Knew” on katsottavissa alta.

Tuottajana toimi yhtyeen kosketinsoittaja Piotr Sikora, joka vastasi myös levyn kansitaiteesta ja albumin masteroi keulamies Riku Turunen.

Riku Turunen kommentoi biisiä ja työstämäänsä lyriikkavideota Metalliluolalle:

”All I Never Knew” on mielestäni levyn ehkä progein ja samalla rouhein biisi.

Siinä on kivasti sekoitettu jäätävää kikkailua ja simppeliä toimintaa keskenään. Esim. säkkäreissä tapahtuu taustalla älyttömästi kaikenlaista, mutta laululinja on silti simppeli ja helposti lähestyttävä. Kikkailu jätetään pois kertseissä, joissa taas tavoitellaan yleisöä heiluttelemaan nyrkkejä ja huutamaan mukana livenä.

 

Tämän biisin lyriikkavideo syntyi hyvin pitkälti tyhjästä. Olin saanut justiin valmiiksi kolmen muun biisin videoeditit ja tuntui, että enää ei kyllä irtoa yhtään sekuntia animaatiota. Videon ajatus onkin, että päähenkilö parhaillaan tusaa biisiin sanoituksia aamukahvin kanssa. Lopulta päädyin laittamaan hahmon vielä katselemaan omaa kirjoitustaan telkkarista, koska… miksipä ei!

1. Rule #1
2. Hell Or High Water
3. All I Never Knew
4. Shadowrise
5. Megiddo
6. Interstellar

https://www.facebook.com/exlibrisband/

Kuva: Exlibris

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.