Exlibris julkaisi toisen singlen ”Hell or High Water” tulevalta albumiltaan

Tiedote 21.2.2020

Puolalais-suomalainen voimametalliyhtye Exlibris on viimeistellyt uuden levyn “Shadowrise”. Vuoden 2018 ”Innertia”-levyn seuraaja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Uusi single ja lyriikkavideo kappaleesta ””Hell Or High Water” on katsottavissa alta.

Tuottajana toimi yhtyeen kosketinsoittaja Piotr Sikora, joka vastasi myös levyn kansitaiteesta ja albumin masteroi keulamies Riku Turunen.

Riku Turunen kommentoi biisiä ja työstämäänsä lyriikkavideota Metalliluolalle:

”Hell or High Water” on uuden ”Shadowrise”-levyn toinen sinkku, ja se edustaa melko lailla erilaista tyylisuuntaa kuin ensimmäisenä julkaistu ”Rule #1”. Tämä biisi oli ensimmäinen, mitä lähdettiin levylle työstämään aikoinaan.

 

Tästä jäi mieleen se, että tykkäsin hulluna kertsistä ihan ekasta demosta lähtien. Loppujen lopuksi tähän albumiversioonkin jäi lopullisiksi liidilauluiksi lähes semmoisenaan demoksi laulamani raidat.
Jos tätä biisiä pitäisi jotenkin summata semmoiselle, joka ei sitä vielä ole kuullut, niin luonnehtisin tätä semi-radioystävälliseksi dankka-dankaksi, jossa on paljon korkealta ja kovaa -meininkiä.

Sikora lisää:

”Hell Or High Water” was the very first song we worked on with the new line-up. It’s by far the simplest one on the album but has a couple of interesting twists and is just a
lot of fun. Headbaning is encouraged.

Kansitaide ja kappalelista:

1. Rule #1
2. Hell Or High Water
3. All I Never Knew
4. Shadowrise
5. Megiddo
6. Interstellar

https://www.facebook.com/exlibrisband/

Kuva: Exlibris

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän