Evil Drive julkaisee uuden albumin – kansigrafiikka ja biisilista julki

Evil Drive
Kuva: Evil Drive

Kotimainen melodista metallia soittava Evil Drive julkaisee kolmannen täyspitkänsä 2.4.2021. Albumin ”Demons Within” (Reaper Entertainment Europe) kansigrafiikka ja biisilista on jo julkaistu. Kannen grafiikan on suunnitellut Jarkko Vanhalakka.

Breaking The Chains
Demons Within
Rising From The Revenge
We Are One
Too Wild To Live Too Rare To Die
Lord Of Chaos
Bringer Of Darkness
In The End
Ghost Dimension

Yhtye kommentoi: ”The long wait has ended! We proudly present the cover art for our upcoming album ”Demons Within”, which will be released 2.4.2021 on CD and digital formats worldwide! Hopefully this year we get to play you the new songs live! Stay tuned for more updates!”


Viktoria Viren – vocals
J-P Pusa – guitar
Ville Viren – guitar
Antti Tani – drums
Matti Sorsa – bass

EVIL DRIVE netissä:
Instagram: https://www.instagram.com/evildriveband/
Facebook: https://www.facebook.com/evildriveofficial
Twitter: https://twitter.com/evildriveband

Lähde: Reaper Entertainment Europe
Kuva: Evil Drive


Please enter your comment!
Please enter your name here