Evanescence julkaisi livevideon “Broken Pieces Shine”


Evanescence on julkaissut livevideon kappaleesta “Broken Pieces Shine”. Kappale on yhtyeen uusimmalta albumilta ”The Bitter Truth”.

1. Artifact/The Turn
2. Broken Pieces Shine
3. The Game Is Over
4. Yeah Right
5. Feeding The Dark
6. Wasted On You
7. Better Without You
8. Use My Voice
9. Take Cover
10. Far From Heaven
11. Part Of Me
12. Blind Belief


Lähde: Evanescence
Kuva: Kuvakaappaus


Please enter your comment!
Please enter your name here