Esittelyssä teollisuusmetalliyhtye Rave The Reqviem

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 11.10.2018

Ruotsalainen teollisuusmetallia ja elektronisia soundeja sekoittava Rave The Reqviem julkaisee kolmannen levynsä reilun viikon kuluttua. Rave The Reqviem on yhdistelmä katkeransuloista kauneutta ja mekaanista pimeyttä. Yhtyeen kappaleet yhdistävät eteerisen sopraanolaulun, eeppisen tarttuvat kertosäkeet ja raskaan industrialmetalliteurastuksen.

Rave The Reqviem näki päivänvalon 2011, kun ruotsalainen Filip Lönnqvist halusi yhdistää metallia ja modernia elektronista musiikkia, kuten drum’n’bassia sekä dubsteppia. Filipin äiti Carola liittyi yhtyeen riveihin ja hänen sopraanolaulunsa loi projektiin sen vaatiman viimeisen silauksen. Yhtye kiinnitettiinkin pian DWA-levy-yhtiön talliin, jonka kautta yhtye on julkaissut eponyymisen debyyttinsä 2012 sekä toisen albuminsa ”The Gospel of Nilin” lokakuussa 2016. Ensijulkaisun tavoin se keräsi ylistäviä arvioita niin kriitikoilta kuin faneiltakin tuoreen ja ennenkuulumattoman soundinsa ansiosta.

Yhtye julkaisee kolmannen levynsä ”FVNERAL [sic]” 19.10.2018. Albumi on ennakkotilattavissa linkistä.

Katsottavissa on myös musiikkivideo kappaleesta ”Are Yov Happy Now, Fidelio”:

Kansitaide ja kappalelista:

1. FVNERAL [sic]
2. Skydweller
3. Saint Jvdas
4. Are Yov Happy Now, Fidelio
5. Horizon
6. Ghost Royale
7. Ovtnvmbered
8. Illvminate Me
9. Crack The Sky
10. Till Death Do Me Part
11. For They Shall Inherit The Earth

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän