Enthrone The Unbornin miehistöä päivitetty.

MAINOS:enthrone

Alkuvuodesta toisen albuminsa ”LXXVIII” (57Records) julkaissut sekä Suomea kiertänyt keravalaisorkesteri Enthrone The Unborn on herännyt horroksesta – nahkansa luoneena. Noin puolen vuoden hibernaation läpikäynyt yhtye on kokenut muutoksia riveissään, sillä Arttu Anttila ja Eero Harsunen jäivät pois yhtyeestä elämäntilanteiden muutosten vuoksi. Miehistöä on kuitenkin vihdoin vahvistettu ja vieläpä kovemman luokan metallimiehillä. Vokalistin paikan haltuunsa on ottanut Pain Confessorista tuttu Make Kivistö, toiseksi kitaristiksi on puolestaan liittynyt Re-Armedissa vaikuttanut Tommi Helkalahti sekä rumpalin paikalle on astellut Artificial Heartin Tomi Timonen. Uuden kokoonpanon myötä yhtye on myös uusinut keikkamyyntisopimuksensa kotimaisen Northern Solitude Entertainmentin kanssa.

Yhtyeen kitaristi Juhamatti Kauppinen kommentoi muutosta ja yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmia seuraavasti:
”Mikään ei kestä ikuisesti, joku viisas mies joskus keksi sanoa. Tärkeimpänä asiana miehistövaihdoksesta täytyy sanoa, että muutokset tapahtui sulassa sovussa ilman draamaa – mikä onkin kaikkein tärkeintä, Uuden kokoonpanon myötä asiat ovat taas ruvenneet näyttämään ja tuntumaan hyvältä. En muista milloin viimeksi yhteishenki ja ilmapiiri olisi ollut näin sähköinen ja lataantunut. Maken, Tommin ja Tomin liittyminen Enthrone the Unborniin on piristynyt minua henkilökohtaisesti hyvin paljon ja antanut sitä kuuluisaa tekemisen meininkiä, iloa ja voimaa tähän synkkään hevimaailmaan! Ollaan jo potkaistu uusien biisien teko käyntiin! Ja hyvältä vaikuttaa, uudet tuulet myös kuuluu uusissa biiseissä! Tarkoitus olisi saada teille uutta rallia kuunteluun jo ennen vuoden vaihdetta, joten stay tuned!”
Enthrone-The-Unborn
Uudistunut Enthrone the Unborn on toisen tulemisensa kunniaksi muovannut helmikuussa julkaistulta albumilta löytyvän ”Two Reflections” –kappaleen uuteen uskoon. Tässäpä siis uusi vanha biisi (vaiko vanha uusi biisi) päivitetyn Enthrone the Unbornin esittämänä, olkaa hyvät!

Enthrone the Unborn soittaa ensimmäisen keikkansa uudella kokoonpanolla lauantaina 19.12.2015 Jyväskylän Katseessa. Keikalla mukana nähdään Drawn Awake sekä Among the Prey.
Lisätiedot: www.katse.bar

Kokoonpano:
laulu – Make Kivistö
kitara – Juhamatti Kauppinen
kitara – Tommi Helkalahti
basso – Joel Vakkila
rummut – Tomi Timonen

https://www.facebook.com/Enthronetheunborn

 

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-