Duo HANN tarjoaa uudenlaista Stam1naa – kuuntele akustinen versio kappaleesta ”Kannoin sinut läpi hiljaisen huoneen”

Fredrik Lindberg

Tiedote 27.9.2021

Monista raskasta musiikkia esittävistä orkestereista tutut laulaja-kitaristi Janica Lönn ja kitaristi Pyry Hanski katsovat yhdessä metallibiisien pinnan alle. Duo HANN on aiemmin versioinut InsomniumiaAmorphista ja Ghost Brigadea, nyt uudet vaatteet saa Stam1nan ”Kannoin sinut läpi hiljaisen huoneen”.

HANN haluaa paljastaa heavykappaleiden melodiat, sävyt ja nyanssit, jotka saattavat jäädä pinnallisessa kuuntelussa huomaamatta ja yleisen raskauden ja örinän alle. Myös Stam1nan tuima alkuperäinen versio muuttuu HANNin käsittelyssä kuin uudeksi biisiksi.

“Hieno sovitus, joka mielestäni tekee kunniaa alkuperäiselle sävellykselle”, kappaleen säveltäjä ja Stam1nan kitaristi Pekka Olkkonen toteaa.

Pyry Hanski on Olkkosen kanssa samoilla linjoilla:

”Pidän kovasti aikaansaamastamme lopputuloksesta. Siitä erottaa alkuperäisen biisin, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan vaan suora käännös sähköisestä versiosta akustiseen. Noinkin monisävyisestä metallikappaleesta pelkistetyn akustisen coverin tekeminen kiehtoi. Oli mielenkiintoista sovittaa kyseistä todella riffivetoista biisiä akustiseen muottiin”.

Janica Lönn ja Pyry Hanski soittivat aikoinaan yhdessä Black Sun Aeon -yhtyeessä ja huomasivat, että heillä on samanlaisia musiikillisia näkemyksiä ja mieltymyksiä. HANN haluaa esittää akustista musiikkia laidasta laitaan ilman genrerajoja.

”Musiikkimakuni on ollut aina hyvin laaja ja siitä syystä olen soittanutkin ja soitan niin useassa eri bändissä sekä projektissa. Vaikka metallilla on selkeästi isoin paikka sydämessäni, on ollut mahtavaa päästä täyttämään kaikenlaisen muun musiikin soittamisen ’tyhjiötä’ HANN:in kautta. Nautin siitä erittäin paljon”, Pyry Hanski kertoo.

HANN nähdään keikoilla ja duo myös työstää parhaillaan omaa, itse sävellettyä ja sanoitettua materiaalia. Seuraavan kerran HANNin voi nähdä Vantaalla 15. lokakuuta. Old Storyn keikalle on vapaa pääsy.

https://www.facebook.com/events/s/duo-hann-old-story-1510-alkaen/2957875431097006/

https://www.facebook.com/duohann/
https://www.instagram.com/duohann/
https://www.youtube.com/duohann


Kuva: Fredrik Lindberg
Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here