Live stream -konsertin soittava Stam1na julkaisi uuden musiikkivideon ”Kannoin sinut läpi hiljaisen huoneen”

Tiedote 15.5.2020

Stam1na on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleesta ”Kannoin sinut läpi hiljaisen huoneen”. Biisi löytyy yhtyeen viimeisimmältä Emma-palkinnon voittaneelta ”Taival”-albumilta. Bändi soittaa live stream keikan Helsingin Kulttuuritalosta käsin 30.5.2020.

Yhtye kommentoi:

KSLHH-musavideo on äänekäs rakkaudenhuuto kaikille faneillemme, kansallisuuteen katsomatta. Juuri tätä me kaikki kaipaamme: kiertue-elämän kakofoniaa, hikeä ja hurmiota. Streamin aikana voimme onneksi kokoontua samaan paikkaan ja samaan aikaan, olitpa missä päin tahansa pallolla. Kohta nähdään!

Lauantaina 30.5. lemiläinen metalliyhtye Stam1na soittaa live stream-keikan Helsingin Kulttuuritalosta. Ympäri maailmaa striimattava keikka on interaktiivinen elämys. Heti keikan jälkeen on luvassa meet & greet-osio, jossa chatin avulla pääsee juttelemaan bändin kanssa. Illan juontajana toimii stand up-koomikko Ali Jahangiri. Keikkatallenne tulee katsottavaksi kaikille lipunostaneille su 31.5. klo 9.00 alkaen 48 tunnin ajaksi.

Stam1nan solisti-kitaristi Antti Hyyrynen fiilistelee:

Yrittivät bannata julkiset esiintymiset mutta mepä tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista! Pitäkää saunanpuhdas tukka auki ja mosh-lihakset lämpiminä, koska meno ei ole yhtään sen laimeampaa kotosohvillakaan. Keikan jälkeen vielä meet&greet päälle niin alkaa olla nousukas kesäfiilis hollilla. Mahtava päästä soittamaan, nähdään Kultsalla! See you soon on True Cult Tour!

LA 30.5. STAM1NA // Sunborn Live Stream
Showtime klo 20.00
Liput 9,90e ticketmaster.fi/sunbornlivestream

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here