Doro julkaisi uuden lyriikkavideon ”Lift Me Up”

Metallin kuningatar Doro Pesch julkaisee uuden albuminsa “Forever Warriors, Forever United” 17.8.2018 Nuclear Blastin kautta. Kyseessä on tupla-albumi, jolla mukana peräti 24 kappaletta. Katsottavissa on nyt lyriikkavideo uudesta kappaleesta ”Lift Me Up”.

Doro kommentoi:

’Lift Me Up’ is one of my absolute favorites. This song has a lot of good energy; it builds you up right. I also love the very catchy melody and the lyrics.

CD1 ‘Forever Warriors’ :
1. All For Metal (feat Mille, Johan Hegg, Chuck Billy, Warrel Dane, Jeff Waters, Sabaton, Ross The Boss, Rock‘n’Rolf, Tommy Bolan, Andy Brings and The Ultimate Doro Clan)
2. Bastardos
3. If I Can’t Have You – No One Will (feat Johan Hegg)
4. Soldier Of Metal
5. Turn It Up
6. Blood, Sweat And Rock ‘n’ Roll
7. Don’t Break My Heart Again
8. Love’s Gone To Hell
9. Freunde Fürs Leben
10. Backstage To Heaven
11. Be Strong (bonus track)
12. Black Ballad (bonus track)
13. Bring My Hero Back Home Again (bonus track)

CD2 ‘Forever United’ :
1. Résistance
2. Lift Me Up
3. Heartbroken (feat Doug Aldrich)
4. It Cuts So Deep
5. Love Is A Sin
6. Living Life To The Fullest
7. 1000 Years
8. Fight Through The Fire
9. Lost In The Ozone
10. Caruso (Bonus Track)
11. Tra Como E Coriovallum (instrumental) (bonus track)
12. Metal Is My Alcohol (bonus track)

Lähde: Nuclear Blast


Pistä nimesi tähän