Death’s-Head And The Space Allusion julkaisi uuden singlen “Dopefiend Outrun” toukokuussa ilmestyvältä debyyttialbumilta

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 9.4.2019

Oululainen melodisen heavyn osaaja Death’s-Head And The Space Allusion julkaisee debyyttialbuminsa “The Counterbalance” 3.5.2019 Inverse Recordsin kautta.

Äänitys ja miksaus hoidettiin Oulussa ja loppusilauksen levylle antoi Jaakko Viitalähde ja Virtalähde Mastering.

Kahden sinkun ja yhden EP:n jälkeen yhtye ryhtyi takomaa debyttiään vuoden 2018 alkupuolella ja melkoiseksi työmaaksi osottautunut levy näkee vihdoin päivänvalon.

Kitaristi Antza Talala:

Kyllä tämän levyn tekeminen otti henkilökohtaisesta elämästä kaiken. Vuosi meni kyllä meleko pimennossa. Ja eipä siinä, sopii levyn kontekstiin. Ihmisten pahuus ja sekopäisyys kyllä synnyttivät sellaista tekstiä, että välillä jopa tuntui, että kyllä tässä perkele voi ittesäki rooppiin jo laittaa. Mutta toisaalta, ikinä en ole ollut mistään teksteistä näin ylpeä. Myös Markus Makkonen Sadistik Forest -bändistä toi loistavaa lisäapua sanoituksiin. Ja tietty musa puhuu myös puolestaan. Ei tämä nyt mitään tilutus -hommaa ole, mutta jokin ihmeen progressiivisen musan varjo tässä paikoitellen on läsnä. Tolokku ja oikeasti raskas levy! Ja kyllähän tätä pitäs päästä hursimaan livenä.

Ennen levyn julkaisua yhtye tarjoilee singlen ’Dopefiend Outrun’ lyriikkavideon muodossa:

Kansitaiteesta vastaa Petri Lampela.

1.Dopefiend Outrun
2.Gone
3.The Time Healer
4.Blood-Painted
5.The Seal Of The Dreamland
6.Between The Sounds
7.Burning Desire
8.Principles Of A Mechanic Commander

Kokoonpano:
Valtteri Virolainen – Vocals
Antza Talala – Guitar
Hemma Timonen – Guitar
Juho Rikberg – Bass
Jussi Ontero – Drums

https://www.facebook.com/dhatsaband/
https://www.instagram.com/dhatsabandofficial/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän