Death Metal-yhtye Revulsion julkaissut uuden singlen ”Last Echoes Of Life”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 8.10.2016

Oulusta saapuva Death Metal-yhtye Revulsion on julkaissut uuden digitaalisen singlen ”Last Echoes Of Life,” jolta löytyy nimikappaleen lisäksi toinen biisi ”Walls”. Yhtye on myös aloittamassa täyspitkän albumin valmistelut.

Revulsion kommentoi uutta julkaisua ja tulevaisuuden suunnitelmiaan seuraavasti:

Suoraviivainen ja menevä death metal on aina ollut tämän bändin juttu. Soitto- ja biisintekotaitojen kehittyessä ruuvia on vähän kiristetty ja biiseihin on saatu lisää iskevyyttä sekä monipuolisuutta. Nämä kaksi kappaletta antavat kuvaa siitä mihin suuntaan edellisistä julkaisuista on menty vakituisen vokalistin astuttua remmiin. Edellinen julkaisu ”Defiled” EP hoideltiin lainalaulajilla muista bändeistä.

 

”Last Echoes Of Life” -digisinkun biisit tulevat todennäköisesti myös täyspitkälle, jota alamme työstää seuraavaksi. Levyn materiaali alkaa olla viimeistelyä vaille valmista ja studioon mennään kunhan saadaan aikataulut ja äänityskuviot sovittua. Talven aikana on tarkoitus myös aktivoitua keikkarintamalla ja alustavia puheita keikoista onkin ollut jo etelän suuntaan. Lisää keikkaehdotuksia otetaan ehdottomasti vastaan. Oulu ei ole kaukana.

YouTube: http://bit.ly/2cS3ejB
Spotify: https://open.spotify.com/album/0LVA6IV6m4n22rSM4uPeq0
Bandcamp (free download): https://revulsion.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RevulsionFin/

Kuuntele Revulsionin uusi digijulkaisu alta:

Kuva: Jussi Juntunen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän