Carnosus – Dogma Of The Deceased (2020)

0
133

Kun kolme ensimmäistä fyysistä levyä kolahtivat postilaatikkooni, oli paketin avaamisen jälkeen aika päättää, mikä kolmesta levystä saisi kunnian olla ensimmäinen arvioitava. Hetken kansikuvia tutkittuani totesin, että yksinkertainen on kaunista, joten arvioitavaksi päätyi melko värittömällä kansikuvalla varustettu ”Dogma Of The Deceased”

Kansikuvan väritys, synkkyys sekä yksinkertaisuus loivat välittömästi mielikuvan siitä, minkälaista musiikkia vuonna 2011 perustetun ruotsalaisen Carnosus-yhtyeen ensimmäinen täyspitkä tuotos tulisi sisältämään; death metalia grindcoremaisilla elementeillä. Syötän levyn soittimen sisään ja odotukset ovat alhaalla kansikuvasta tehdyistä päätelmistä huolimatta.

Levyn ensimmäinen veto ”Envenomation Of The Population” maistuu kuitenkin odotettua paremmalle. Kansikuvasta luodut ennakkoluulot osuvat lähelle, musiikki ei ole täysveristä death metalia, vaan siihen on sekoitettu elementtejä grindcoren lisäksi myös deathcoresta. Tuotos muistuttaa MyGrainin, Slaughter To Prevailin sekä Wake Up Frankien sekoitusta.

”Dogma Of The Deceased” on tasapaksu veto, mutta kohokohdat ”Totalityranny” sekä ”Empire Of Gloom” lyövät matalia odotuksiani koukkuvedolla turpaan. 

7-/10

Kimi Huttunen

1. Envenomation Of The Population
2. Chamber Of Emancipation
3. Lost To Funereal Desires
4. Subjected To Cadaverous Defilement
5. An Illicit Practice
6. Insidious Saviour
7. Deceptive Authority
8. Totalityranny
9. Enthroned
10. Empire Of Gloom
11. Continuum Of Misery

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here