Carach Angren Suomeen yhdessä Wolfheartin kanssa heinäkuussa

Tiedote 21.2.2019

Hollantilainen sinfonista black metallia soittava Carach Angren saapuu heinäkuussa Suomeen kahdelle klubikeikalle.

Vuonna 2003 perustettu Carach Angren esittää biisinsä yleensä monikielisinä. Käytössä on englannin, saksan ja hollannin kielen lisäksi myös ranska. Tolkienin kirjoista tuttu halitiakieli sindar näkyy Carach Angren -nimessä, se tarkoittaa suomeksi käännettynä ”rautaleukaa”.

Yhtyeen musiikki sinfonisen black metalin tapaan sisältää paljon orkesteriosia, esimerkiksi viulua käytetään paljon. Viulun soittoa on kuultu myös livekeikoilla.

Suomeen bändi tulee uusimman albuminsa, ”Dance And Laugh Amongst The Rotten” (2017) tiimoilta. Levy on yhtyeen viides studioalbumi, joka sekin on Carach Angrenin tapaan konseptiteos. Tarina kertoo tytöstä, joka Ouija -laudalla herättää henkiin henkiä ja päätyy itse näiden riivaamaksi. Henget, haamut ja niihin liittyvät kansantarut ovat lyyrisesti bändin tavaramerkki.

Wolfheart ei paljoa esittelyitä kaipaa. Tuomas Saukkosen johtama, sooloprojektina vuonna 2013 alkunsa saanut, nykyisellä kokoonpanollaan neljän hengen susilauma on kotiutunut Carach Angrenin kanssa heitetyltä Euroopan kiertueeltaan takaisin Suomeen.

Tämä lahtelainen melodisen death metallin mahtiyhtye on vuodesta 2014 tahkonnut levyjä tasaiseen tahtiin ja vuonna 2018 ulos tullut yhtyeen neljäs täyspitkä ”Constellation Of The Black Light” on saanut huikeat arvostelut.

CARACH ANGREN (HOL)
WOLFHEART
+ supports

16.7.2019 – Klubi, Tampere
17.7.2019 – On The Rocks, Helsinki

Liput ennakkoon 25€ + palvelumaksut. Ovelta 32€
Lipunmyynti alkaa perjantaina 22.2.2019 klo 10.

Liput myy Tiketti.fi

https://www.facebook.com/carachangren/
http://www.carach-angren.nl/
https://www.facebook.com/WolfheartRealm/
http://wolfheartofficial.com

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here