Bruce Dickinson ”Speaking Tour” Helsingin Kulttuuritalolle tammikuussa

Tiedote 6.11.2018

Maailman suurimpiin metallibändeihin lukeutuvan Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson saapuu tammikuun 15. päivä Helsingin Kulttuuritaloille, jossa hän esiintyy ”spoken word”-henkisesti tuoreen ”What Does This Button Do” -omaelämäkertansa tiimoilta.

Esitykseensä Dickinson sisällyttää otteita kirjastaan, elävöittää tarinoitaan kuvamateriaalilla ja katsojilla tulee olemaan mahdollisuus esittää hänelle kysymyksiä lämminhenkisessä keskusteluympäristössä.

Lipunhintaan sisältyy myös ”Bruce Dickinson – omaelämäkerta. What does this button do?”-kirja, jota on kuvailtu muunmuassa näkemykselliseksi ja viihdyttäväksi Rolling Stonen toimesta.

Bruce Dickinson aloitti uransa pubi-bändien laulajana 70-luvullla ja Iron Maideniin hän liittyi vuonna 1981. Hänen ensimmäinen levynsä yhtyeen riveissä on klassikkoalbumi ”The Number Of The Beast”. Dickinson lähti Iron Maidenista vuonna 1993 keskittyäkseen soolouraansa, mutta palasi bändiin vuonna 1999.

Musiikillisen uransa lisäksi Dickinson tunnetaan intohimostaan lentämistä kohtaan, mies lentää Iron Maidenin Ed Force One -lentokonetta bändin kiertueilla sekä on mukana ilmailualan yrityksissä.

Bruce Dickinson on monien taitojen mies, jolla riittää tarinoita vaiheikkaan elämänsä varrelta. Tammikuussa tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus kuulla yhden metallimusiikin valovoimaisimmista hahmoista kertovan elämästään musiikin parissa ja sen ulkopuolella.

Bruce Dickinson – ”What Does This Button Do” Speaking Tour
15.1.2019 – Kulttuuritalo, Helsinki
Lipunhinta alk. 59,00 € / 83,00 €
Lipunhinta sisältää palvelumaksun 4,00€ ja ”What Does This Button Do”-kirjan
Ikäraja: Sallittu | ovet 19:00
Ennakot: Ticketmaster

Lipunmyynti alkaa to 8.11.2018 klo 9:00

LISÄTIETOA:
https://screamforme.com/
tuska.fi/tuskalive
https://www.kulttuuritalo.fi/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here