Bruce Dickinson Ouluun puhekeikalle marraskuussa

Tiedote 31.5.2019

Brittiyhtye Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson saapuu oman yhden miehen show’nsa kanssa Ouluun.

Qstock ja Live Nation järjestävät What does this button do? An evening with Bruce Dickinson -tapahtuman Madetojan salissa keskiviikkona 13.11.2019.

Sen lisäksi, että Bruce Dickinson on ollut yhden maailman tunnetuimman bändin keulahahmo ja tehnyt omaa soolouraa, on hänen elämäänsä mahtunut paljon muutakin. Dickinson on kunnostautunut ainakin lentäjänä, ilmailualan yrittäjänä, oluen panijana, motivoivana puhujana, käsikirjoittajana, kirjailijana, tv-esiintyjänä, radioisäntänä ja kansainvälisen tason miekkailijana. Helsingin yliopisto nimitti hänet filosofian kunniatohtoriksi toukokuun lopussa.

Pari vuotta sitten Dickinson kiersi Iso-Britanniaa markkinoimassa What does this button do? -omaelämäkertakirjaansa. Sittemmin markkinointikeikoista on jalostunut stand up -komiikan suuntaan kallellaan oleva yhden miehen show, jota on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa.

Kaksituntinen What does this button do? An evening with Bruce Dickinson on jaettu kahteen osaan. Ensin Dickinson tarkastelee värikästä elämäänsä humoristisesti ja usein nimenomaan satiirin keinoin. Jälkimmäisen puoliskon kysymys-vastaus -osiossa myös yleisö pääsee ääneen.

Qstockin ohjelmavastaava Sandy Kantola toteaa:

Bruce Dickinson elävöittää Pohjois-Suomen marraskuuta aivan erityisellä tavalla. Tämänkaltaisia keikkoja on totuttu yleensä näkemään lähinnä Etelä-Suomessa. On todella hienoa saada toteuttaa maailmantähden yhden miehen show tänne Ouluun. Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus päästä kysymään herra Dickinsonilta se aina mieltä askarruttanut asia.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa Ticketmasterin myyntikanavilla maanantaina 3. kesäkuuta.

Uusi traileri katsottavissa alta:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here