Brother Firetriben ”Feel The Burn” -levy ulkona – bändi tapasi myös esikuvansa

Mukana vielä yksi single "Love Is A Beautiful Lie"

Promokuva: Pete Voutilainen / One Eye Media

Tiedote 18.9.2020

”Feel The Burn” on täällä! Helsinkiläiset melodisen rockin mestarit ovat pudotelleet vuoden mittaan menestyksekkäitä sinkkuja, ja Rock In The CityBring On The RainNight Drive sekä Chariot Of Fire löytyvätkin juuri ilmestyneeltä uudelta levyltä, joka merkitsee yhtyeelle uuden aikakauden alkua.

”Feel The Burn. Nimi kertoo kaiken. Se kirjaimellisesti tuli luoksemme yhtenä iltana, kun hengailimme Hollywoodissa. Kun yksi vanhempi paikallinen herrasmies kuuli meidän tulevan Skandinaviasta, hän alkoi hokea lausetta ’feel the burn’. Se jäi elämään. Se myös edustaa juuri sitä, miltä albumin kuuleminen meistä tuntuu: olemme levottomia, jännittyneitä ja innoissamme”, laulaja Pekka Heino avaa taustoja.

Albumi toi mukanaan muutoksia, kun Emppu Vuorinen luopui aktiivisesta roolistaan yhtyeessä ja uusi tulokas Roope Riihijärvi sai tilaisuuden loistaa – ja lahjakas kitaristi osoitti sopivansa bändiin täydellisesti.

”Meille tämä levy on askel eteenpäin siinä, mitä teemme ja miten ihmiset näkevät bändimme. Mutkiakin on ollut matkassa, mutta me rakastamme tätä tyylikästä, kiillotettua ja potkivaa lopputulosta. Juuri tällaisena me haluammekin nähdä bändin vuonna 2020. Feel The Burn jättää varmasti kauniin jälkensä kaikkiin, jotka tuntevat poltteen!” Pekka Heino toteaa.

Rokkarit lohkaisivat levyltä vielä yhden singlen, joka näyttää bändistä hieman erilaisen puolen: pehmeämmän ja hitaamman. Love Is A Beautiful Lie on balladi ja riski, joka kannatti ottaa.

”Emme ole lähteneet kovinkaan usein balladien tielle. Se on vaarallista hommaa! Raja kauniin ja kauhean välillä on melko häilyvä, ja kauniin puolella pysymiseen tarvitaan paljon taitoa ja tuuria. Love Is A Beautiful Lie syntyi pallotellessamme ideaa, jolla oli hetkensä, mutta joka ei ollut täysin valmis. Tuottajamme näki siinä kuitenkin jotain voimakasta, ja lopulta kirjoitimme osia siitä uusiksi yhdessä pitkässä laulusessiossa. Meidän mielestämme lopputulos pysyy kauniin puolella!”

Hiljattain ilmoitettiin, että Brother Firetribe on kuvannut lyhytelokuvaa, jossa on mukana myös Night Drive -musiikkivideosta tuttu hahmo sekä tunnettuja suomalaisnäyttelijöitä, kuten Jussi Lampi ja Minka Kuustonen. Lyhytelokuva julkaistaan vielä tämän syksyn aikana.

Yhtye tapasi myös viimein idolinsa Veli Paloheimon, jolle yhtye lahjoitti uuden levyn sekä muuta promomateriaalia. Brother Firetribe tiedotti asiasta Facebook-sivullaan:

Kuva: Brother Firetribe

Brother Firetribe – Feel The Burn

1.  I Salute You
2.  Arianne
3.  Night Drive
4.  Chariot Of Fire
5.  Bring On The Rain
6.  Love Is A Beautiful Lie
7.  Ticking Away
8.  Battle Ground
9.  Candle In The Window
10.  Rock In The City

HOMEPAGE | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER

Brother Firetribe on:

Pekka Heino – laulu
Roope Riihijärvi – kitara
Jason Flinck – basso
Hannes Pirilä – rummut
Tomppa Nikulainen – kosketinsoittimet


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Pete Voutilainen / One Eye Media 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here