Black Crucifixion 30 vuotta – “Triginta” julki marraskuussa

Kuva: Black Crucifixion
MAINOS:

Tiedote 6.10.2021

Kotimaisen black metalin omaperäisimpiin pioneereihin kuuluva Black Crucifixion kruunaa 30 vuotta kestäneen taipaleensa marraskuun 26. päivä Seance Recordsin kautta julkaistavalla Triginta-levyllä. Juhla-albumi sisältää kolme kokonaan uutta kappaletta sekä kuusi tarkkaan valittua live-äänitystä uran aikana ilmestyneiltä julkaisuilta. Triginta onkin vastapari vuonna 2011 ilmestyneelle Hope of Retaliationille, jotka yhdessä Coronation of King Darknessin (2013) ja Lightless Violent Chaosin (2018) kanssa täydentävät kymmenen vuoden aikana luodun trilogian kolmen täyspitkän studioalbumin sarjaksi.

”Aloittaessamme Lapissa kesällä 1991, olisi ollut mielenvikaista olettaa, että Black Crucifixion on olemassa vielä 30 vuotta myöhemmin. Mutta kun nyt tiedämme kuinka mielenvikaista aikaa tänään eletään, niin meidän pikkuruinen kulttuurinen missiomme on entistäkin relevantimpi. Saatanahan on hölmöyden vastustaja ja nykyaika tarjoaa vastaanpantavaa enemmän kuin koko uramme aikana”, yhtyeen laulaja ja ideologi Forn kertoo.

”Olemme uramme aikana soittaneet mustaa metallia varsin monissa eri sävyissä. Ja silti se on koko ajan tunnistettavasti Black Crucifixionia. Triginta kiteyttää tuon spektrin hienosti uusien kappaleiden ja todella onnistuneiden live-vetojen muodossa. Näytebiisi Beyond Linkola kertoo toki olennaisen paremmin kuin minä”, basisti-kapellimestari E. Henrik sanoo.

TRIGINTA-BIISILISTA
1. Night Birds Fall Upon You
2. Beyond Linkola
3. Throneburner
4. Bitten by the Long Frosts of Life [live]
5. Frailest [live]
6. As Black as the Roses (as Weak as my Smile) [live]
7. Wrath without Hate [live]
8. Retaliation [live]
9. Black Crucifixion [live]
Black Crucifixion esiintyi keikalla Helsingin On the Rocksissa 7.10. yhdessä Havukruunun ja Astral Corpsen kanssa sekä esiintyy 25.2.2022 järjestettävässä Turku Saatanalle IX -tapahtumassa.
KOKOONPANO
E. Henrik – basso
E.R. Kill – kitara
Forn – laulu ja kitara
P.A. Totenraum – rummut

Rekku Rechardt – kitara

DISKOGRAFIA
The Fallen One of Flames -demo (1992)
Promethean Gift -EP (Lethal 1993)
Faustian Dream (Paragon 2006)
Satanic Zeitgeist (Live 23th of August 1991) (Soulseller 2009)
The Fallen One of Flames/Satanic Zeitgeist -kokoelma (Soulseller 2011)
Hope of Retaliation (Soulseller 2011)
Coronation of King Darkness    (Spinefarm 2013)
Lightless Violent Chaos (Spikefarm 2018)
Triginta (Seance 2021)
https://www.facebook.com/BlackCrucifixion
https://www.instagram.com/blackcrucifixion/
https://blackcrucifixion.bandcamp.com/
https://sptfy.com/BlackCrucifixion

 


Lähde: Metal Asylum PRomotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.