Voidfallen julkaisi debyyttinsä “The Atlas of Spiritual Apocalypse”

Kiertue Scar Symmetryn kanssa siirtyi ensi vuoteen.

Kuvaaja: Guilty Visuals / Petri Inkinen
MAINOS:Tiedote 7.10.2021

Voidfallen pääsee viimein albumikantaan, kun The Atlas of Spiritual Apocalypse -debyyttilevy naulaa maahan uuden meriitin vuoden 2019 The Sinners, the Plague and the Voidfallen -esikois-EP:n jatkoksi.

Viime kuun puolella The Slaves of the Echo Chambers -singlensä näyttävän videon kera julkaissut bändi niputtaa levylle taidokkaaksi paketiksi kahden vuoden huiman kasvutarinan. Yhdeksän itsenäistä kappaletta muodostavat myös yhtenäisen kokonaisuuden.

“Levyn kantava teema lyriikoiltaan on ihmismielen ahtaus, sen aiheuttama ahdistus sekä sitä seuraavat moraaliset vastakkainasettelut. Levy alkaa tunnelmallisella introlla ja loput kahdeksan biisiä ovat rujoa paahtamista, mutta myös välillä kaunista melodista tunnelmointia. Sävellyksellisesti myös biiseihin on upotettu pieniä tarkoin harkittuja hengähdystaukoja”, Voidfallen tiivistää.

Bändille tämä debyyttilevy on ehdottomasti virstanpylväs, mitä on tehty pitkään ja hartaasti. Hartaasti he odottavat myös keikoille pääsyä. Tämän vuoden puolelle suunniteltu kiertue ruotsalaisen Scar Symmetryn sekä kotimaisen Torchian kanssa siirtyivät ensi vuoteen:

2022
19.10. Lutakko, Jyväskylä
20.10. Utopia Club, Turku
21.10. Olympia Kortteli, Tampere
22.10. On The Rocks, Helsinki

1. The Atlas of Spiritual Apocalypse
2. Remnants of the Heart
3. The Hollows
4. The Daughters
5. From Souls to Embers
6. From Embers to Fall
7. Sui Generis
8. The Slaves of the Echo Chambers
9. Seen Through Ice

Tilaukset:
Levykauppa Äx
Bandcamp

Voidfallen on:
Tommi Kangaskortet – Laulu
Henri Vuorenmaa – Kitara
Aleksi Tossavainen – Kitara
Lauri Myllylä – Basso
Mika Lumijärvi – Rummut

Facebook
Instagram
YouTube


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuvaaja: Guilty Visuals / Petri Inkinen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.