Backyard Babiesin 30-vuotisjuhlakiertue Suomeen huhtikuussa

BACKYARD BABIESIN 30-VUOTISJUHLAKIERTUE SUOMEEN HUHTIKUUSSA – yhtye nähdään Tampereella, Helsingissä ja Kempeleellä

Uuden albuminsa keväällä julkaiseva ja 30-vuotista taivaltaan juhlistava ruotsalainen hard rock -yhtye Backyard Babies saapuu juhlakiertueellaan Suomeen. Backyard Babiesin kiertue saapuu Tampereen Klubille, Helsingin The Circukseen ja Kempeleen ZROCKiin 11.-13. huhtikuuta. Lipunmyynti keikoille on käynnissä nyt osoitteessa www.livenation.fi.

Pienessä Nässjön kylässä Nicken, Pederin, Dregenin ja Johanin muodostaman Backyard Babiesin synnystä tulee ensi vuonna täyteen 30 vuotta. Useista klassikoiksi nousseista rock-kappaleistaan tunnettu yhtye on vuosikymmenten myötä vakiinnuttanut asemansa ruotsalaisten rock-yhtyeiden kärkikastissa, eikä suosio näytä hiipumisen merkkejä. Yhtye julkaisee alkuvuodesta kahdeksannen ”Sliver & Gold” -nimeä kantavan studioalbuminsa ja suuntaa uuden albuminsa julkaisun sekä juhlavuoden kunniaksi mittavalle juhlakiertueelle.

”Kaikkien näiden vuosien, kiertueiden ja musiikintekemisen jälkeen, rakastamme edelleen sitä mitä teemme. Ja silti löydämme uusia musiikillisia polkuja. “Sliver & Gold” kuulostaa klassiselta Backyard Babiesilta mutta täysin eri mausteilla. Ja tulisia ne ovatkin!” kuvailee pääkitaristi Dregen. Suomalaisenkin rock-yleisön vankkumatonta suosiota nauttivan Backyard Babiesin juhlakiertue saapuu Suomeen huhtikuussa Tampereelle, Helsinkiin ja Kempeleelle.

KEIKAT:
Backyard Babies (SWE)

To 11.4.2019 Klubi, Tampere
Ovet klo 19, K-18

Pe 12.4.2019 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, K-18

La 13.4.2019 ZRock 2019 – Zemppi Areena, Kempele

LIPUT:
Myynnissä nyt!
Helsinki: Palvelumaksuineen alkaen 37 euroa / Ticketmaster
Tampere: Palvelumaksuineen alkaen 28,50 euroa / Tiketti
Kempele: Palvelumaksuineen alkaen 49,50 euroa / Ticketmaster

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here