Apocalypticalta coveri Creamin kappaleesta ”White Room” – mukana Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix

Apocalypticalta single White Room – mukana Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix Uusi single on cover-versio Cream-klassikosta

Tiedote 5.3.2021

Moninkertaisesti platinaa myynyt Apocalyptica julkaisi uuden singlen, joka puhaltaa uutta henkeä legendaarisen Cream-yhtyeen kappaleeseen White Room – ja mukana on Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix. Kappaleen voit käydä kuuntelemassa linkin takaa: kaikista suoratoistopalveluista

”Olemme innoissamme tästä singlestä. Oli hauskaa coveroida näin legendaarinen kappale, ja oli ilo saada Jacoby Shaddix feattaamaan biisiin”, Apocalyptican Eicca Toppinen kommentoi. ”Toivottavasti pidätte kappaleesta yhtä paljon kuin mekin!”

Kappaleen on tuottanut Howard Benson West Valley Recording Studiosilla Kaliforniassa, ja miksaajana toimi Chris Lorde-Alge. Klassikkokappale saa uudenlaista tulkintaa kahden modernin rock-artistin käsissä: Apocalyptican vertaansa vailla olevat soittotaidot yhdessä Jacoby Shaddixin vahvan tulkinnan kanssa tekevät cover-versiosta voimakkaan ja raikkaan.

Rock-suuruus Jacoby Shaddix kommentoi: ”Olen kiitollinen, kun sain olla mukana Creamin White Room -klassikossa ystävieni Apocalyptican kanssa. Olen haaveillut yhteistyöstä jo vuodesta 2010 lähtien, kun näin heidän soittavan livenä. He ovat aivan erityisiä muusikkoja. En malta odottaa, että fanit kuulevat, mitä olemme saaneet aikaan!”

Pandemian takia siirretyt kiertueet ovat saaneet Apocalyptican odottamaan jo malttamattomana lavalle pääsyä eeppisten live-esiintymistensä pariin. Kaikki jo ostetut liput käyvät myös uusina keikkapäivinä, ja lippuja sekä VIP-paketteja on myynnissä osoitteessa www.apocalyptica.com.

Apocalyptica on:

Eicca Toppinen – sello
Perttu Kivilaakso – sello
Paavo Lötjönen – sello
Mikko Sirén – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | WEBSITE


Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here