Apocalyptica esiintyy Tampereen Viikinsaaressa to 5.8.2021

Apocalyptica esiintyy Pyhäjärven saaressa torstaina 5. elokuuta.

Kuva: Peter Saari

Tiedote 12.5.2021

Sellorockin kansainvälinen menestyjä Apocalyptica nousee lavalle loppukesällä Tampereella. Yhtye soittaa torstaina 5. elokuuta luonnonkauniissa Viikinsaaressa. Konserttilipun hintaan sisältyvät laivamatkat Tampereen kesäkeitaaseen ja takaisin.
Helsinkiläinen Apocalyptica nousi maailman tietoisuuteen vuonna 1996 ensilevyllään Plays Metallica by Four Cellos. Sen jälkeen bändi on julkaissut yhdeksän pitkäsoittoa ja laajentanut taiteensa kuvaa. Nykyistä Apocalypticaa kuvataan termeillä sinfoninen, progressiivinen ja neoklassinen metalli.
Urallaan Apocalyptica on esiintynyt noin 50 eri maassa ja myynyt maailmanlaajuisesti 4,5 miljoonaa albumimittaista levyä.
Apocalypticassa soittavat sellistit Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso ja Paavo Lötjönen sekä rumpali Mikko Sirén. Yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa Cell-0 tammikuussa 2020, jonka jälkeen maailmantilanne on tuottanut hallaa myös Apocalyptican keikkakalenteriin.
Tampereen kesän 2021 megakonserttissa elokuussa tullaan kuulemaan ja näkemään patoutunutta elävänä soittamisen iloa ja huippuunsa viritetty raskaan rockin ja klassisen musiikin elementit yhdistävä show.
Ennakkoliput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 14. toukokuuta kello 9.
 
APOCALYPTICA

to 5.8.2021 Tampere, Viikinsaari

Liput alk. 45 e (Lippupiste), 50 e satamasta

Ennakkomyynti alkaa pe 14.5.2021 klo 9
– lipunhintaan kuuluvat meno- ja paluulaivamatkat
– ensimmäinen laiva saareen klo 16, non-stop kuljetukset
– ensimmäinen esiintyjä klo 18, Apocalyptica klo 20
 

Lähde: Nem
Kuva: Peter Saari

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here