Anthrax julkaisi ”Caught In A Mosh” –livevideon tulevalta DVD:ltä

Kuva: Hannu Juutilainen
MAINOS:Anthrax julkaisi “Caught In A Mosh” –kappalenäytteen tulevalta huhtikuussa ilmestyvältä “Kings Among Scotland” live-DVD:ltä.

Julkaisu sisältää yhtyeen Glasgowssa kuvatun konsertin vuoden takaa helmikuulta. Mukana on kaksituntisen keikan lisäksi haastatteluja sekä kiertuedokumentti. Jokaisen jäsenen lavalla käyttämät soittimet ja oheisvarusteet käydään myös läpi. Yhtye soitti keikalla 30-vuotisjuhlaansa viettäneen ”Among The Living” –albumin läpi kokonaisuudessaan. Lisäksi setissä oli klassikoita yhtyeen uran varrelta. Anthrax jatkaa tien päällä Killswitch Engagen ja Havokin kanssa Amerikassa ja on mukana Slayerin viimeiseksi nimetyllä kiertueella ensi kesänä. Myös uusi studiolevy on valmisteilla. Anthrax nähtiin viimeksi Suomessa Helsingin Jäähallin Black Boxissa 1.3.2017.

Kissin vuoden 1976 “Rock And Roll Over” –levyä kunnioittava kansitaide katsottavissa alta. 27.4.2018 ilmestyvän DVD:n lisätietoja ja ennakkotilausinfoa saa katseluun linkistä.


Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.