Amorphis-kitaristin sooloprojekti kiinnitetty Nuclear Blastille

SILVER LAKE by Esa Holopainen – Amorphis-kitaristin sooloprojekti kiinnitetty Nuclear Blastille

Kuva: Silver Lake By Esa Holopainen

Tiedote 25.1.2021

Nuclear Blast ilmoittaa ylpeänä AMORPHIS-kitaristi Esa Holopaisen SILVER LAKE by Esa Holopainen -sooloprojektin kiinnityksestä. Esa Holopainen hyödynsi vuonna 2020 tyhjentyneen kalenterin tuomaa aikaa ja toteutti pitkäaikaisen haaveensa äänittämällä ensimmäisen sooloalbuminsa Sonic Pump Studiosilla.

Kuva: Silver Lake By Esa HolopainenKuten jotkut teistä ehkä ovat huomanneet, olen työstänyt ensimmäistä sooloalbumiani. Oikeastaan kutsun tätä mieluummin johtamakseni projektiksi, sillä mukana on paljon eri muusikoita ja laulajia, jotka minulla on ollut suuri etuoikeus tavata näiden vuosien aikana. Tämä ajatus on ollut mielessäni jo vuosia, ja nyt Covid-19-viruksen aiheuttaman kovan iskun myötä oli aika keskittyä luovuuteen ja aloittaa tämä projekti.

Projekti on nimeltään SILVER LAKE by Esa Holopainen, ja olen todella iloinen voidessani ilmoittaa, että SILVER LAKE on nyt kiinnitetty Nuclear Blastille, joka oli hyvin ilmeinen valinta, sillä Nuclear Blast on myös Amorphiksen levy-yhtiö ja tunnen koko firman väen erittäin hyvin. Toinen luonnollinen askel on, että Grey Beard Concerts & Management hoitaa myös soolojuttujani. En malta odottaa, että pääsen pian paljastamaan lisää uutisia SILVER LAKEssa mukana olevista artisteista”, Esa Holopainen kommentoi.

Markus Staiger, Nuclear Blast Tonträger Produktion und Vertriebs GmbH:n omistaja ja toimitusjohtaja sanoo: ”Minua ja Esa Holopaista yhdistää lähes kolme vuosikymmentä kestänyt ystävyys, joka sai alkunsa jo Amorphiksen alkuaikoina. Silloin lisensoimme yhtyeen Relapselta Euroopan markkinoille. Esa Holopainen on uskomaton kitaristi, jonka innovatiivinen tapa soittaa on erittäin tunnistettava. Jos hän on jossain mukana, sen kuulee kyllä heti, ja meille oli luonnollista tehdä yhteistyötä sooloalbumin julkaisemisessa. Yllätyin kovasti siitä, kuinka monipuolinen lopputulos olikaan ja kuinka Esa paljastaa aina vain lisää kätkettyjä puolia musiikistaan. Levyllä vierailee paljon Esan ystäviä, ja se täydentää tätä fantastista levyä. Muutkin kuin Amorphis-fanit ihastuvat tähän varmasti. Haluan kiittää Esaa hänen uskollisuudestaan ja tästä todella kauniista albumihelmestä.

Lisäinfoa: 
https://www.facebook.com/SilverLakeEH
https://www.instagram.com/silver_lake_eh/
https://twitter.com/Silver_Lake_EH


Lähde: Nuclear Blast
Kuva: Silver Lake By Esa Holopainen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here