Amberian Dawn korvaa Xandrian poisjäännin HMH 11 – tapahtumassa

MAINOS:Xandria (GER) on ilmoittanut peruvansa esiintymisensä HMH11 tapahtumassa lauantaina 7.lokakuuta On The Rocksissa Pohjois-Amerikan kiertueen päällekäinbuukkauksen takia. Tapahtumaan jo ostetut liput korvataan asiakkaille Tiketin kautta, ja heihin tullaan olemaan yhteydessä vielä erikseen.

Xandrian korvaajaksi on kiinnitetty Amberian Dawn, yksi kotimaisen sinfonisen metallin johtotähdistä. Bändi on juuri palannut 10th Anniversary Euroopan kiertueeltaan ja työstää tällä hetkellä uutta albumia. Ainutkertainen juhlakeikka nyt siis tarjolla HMH11 tapahtumassa.

Kyseiseen iltamaan Amberian Dawnin sekä Lost in Greyn kanssa tullaan valitsemaan vielä kolmas bändi juuri käynnistyvän bändikilpailun kautta. Bändikilpailuun voi osallistua Heavy Metal Heart Festivalin Facebook- sivulla www.facebook.com/hmhfestival. Kilpailun tarkemmat ohjeet sekä ehdot löytyvät sivulta www.hmhfestival.net.

HMH11

PERJANTAI 6.10.
On The Rocks
– Fear Of Domination
– Reflection Dies
– Crucify The Faith
LAUANTAI 7.10.
On The Rocks
– Amberian Dawn
– Lost in Grey
– Special Guest

Virgin Oil Co.
– Korpiklaani
– Brymir
– Winterthroned

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-