Alcatrazz julkaisi uuden singlen “Sword Of Deliverance”


Alcatrazz on julkaissut uuden singlen “Sword Of Deliverance”, joka on yhtyeen 15.10.2021 julkaistavalta albumilta ”V”.

Levyn ennakkotilaukset:

”Sword of Deliverance” is a mighty, metal monument! A call to arms for the Alcatrazz collective. Loud, proud and ready!” Kertoo Doogie White.


  1. Guardian Angel
  2. Nightwatch
  3. Sword Of Deliverance
  4. Turn Of The Wheel
  5. Blackheart
  6. Grace Of God
  7. Return To Nevermore
  8. Target
  9. Maybe Tomorrow
  10. House Of Lies
  11. Alice’s Eyes
  12. Dark Day For My Soul

Alcatrazz on:

  • Jimmy Waldo – Keyboards
  • Gary Shea – Bass
  • Doogie White – Lead Vocals
  • Joe Stump – Guitar
  • Mark Benquechea – Drums


ALCATRAZZ netissä:

Lähde: Alcatrazz


Please enter your comment!
Please enter your name here