Accept Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa 2018

METALLILEGENDA ACCEPT KLUBIKEIKOILLE SUOMEEN.

Ensi viikolla uuden albuminsa ”The Rise Of Chaos” julkaiseva Accept palaa Suomeen alkuvuodesta. Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy lauantaina 17. helmikuuta Turun Logomossa ja heti seuraavana iltana sunnuntaina 18. helmikuuta Helsingin The Circuksessa. Lipunmyynti keikoille on käynnistynyt tänään.

Teutonisen metallin edelläkävijä Accept tuo kauan odotetun albuminsa “The Rise Of Chaos” päivänvaloon 4. elokuuta ja lähtee sen myötä maailmankiertueelle. Levyn nimikkosingle julkaistiin jo kesäkuussa ja biisistä hehkuva apokalyptisen kaaoksen teema jatkuu kymmenen kappaleen verran. Uuden albumin on tuottanut Andy Sneap, joka on vastannut myös bändin kolmesta edellisestä pitkäsoitosta.

Viimeisimmästä julkaisusta, “Blind Rage”, on kulunut jo kolme vuotta ja bändin kokoonpanokin on ehtinyt muuttua levytysten välissä: Wolf Hoffmannin (kitara) luotsaamassa bändissä soittavat tätä nykyä Mark Tornillo (laulu), Peter Baltes (basso) sekä uudet vahvistukset Uwe Lulis (kitara) ja Christopher Williams (rummut).

Accept on jättänyt jälkensä metallimusiikin historiaan, vastaten useista mieleenpainuvista hetkistä sekä lavalla että sen ulkopuolella. Yli kolme vuosikymmentä keikkaillut yhtye on nauttinut yleisön suosiosta palattuaan jälleen lavoille vuonna 2009. Accept esitteli energistä livekuntoaan Suomessa viimeksi tämän vuoden tammikuussa, jolloin bändi esiintyi Helsingin Jäähallissa Sabatonin vieraana.

KEIKAT:
Accept (DE)
La 17.2.2018 Logomo, Turku
Liput palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Lippupisteestä
Ovet klo 18.30, ikärajaton / K-18

Su 18.2.2018 The Circus, Helsinki
Liput palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Ticketmasterista
Ovet klo 18.30, ikäraja K-18

www.acceptworldwide.com
www.livenation.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here