Cannibal Corpse & Krisiun keväällä Helsinkiin.

MAINOS:cannibalcorpse48463135

PIISKA PYÖRIMÄÄN – CANNIBAL CORPSE VALTAA JÄLLEEN NOSTURIN

Yhdysvaltalainen Cannibal Corpse on kuuluisa äärimmäisen väkivaltaisesta musiikillisesta tulkinnastaan sekä levyn kansia kaunistavasta taiteestaan. Dödis-skenen kulttikaartiin lukeutuva joukko nähdään Nosturilla jälleen huhtikuussa lähes parin vuoden tauon jälkeen. Ahkerasti fanejaan Suomessakin muistanut bändi karauttaa pihaan 21.4. tuoden mukanaan Brasiliasta ponnistavan Krisiunin sekä Norjassa alkunsa saaneen italiailaistulokkaan Hideous Divinityn.

Cannibal Corpse ammentaa inspiraatiota Slayerin, Kreatorin ja Morbid Angelin kaltaisista esikuvista sekä brutaaleista kauhuelokuvista. Yhtyeen materiaali on kielletty useiden maiden rajojen sisäpuolella. Syynä tähän lienee nämä äärimmäisen väkivaltaiset ja kiistanalaiset lyriikat ja kuvataide. Yhtyeen solisti George Fisher on todennut, että death metallia tulisi tarkastella nimen omaan taiteena. Yhtä synkkiä ja jopa sykempiä tositarinoita voi löytää muun muassa Vatikaanin historiasta.

Yhtyeen viimeisin albumi ”A Skeletal Domain” julkaistiin vuonna 2014 ja albumi nousi Suomen virallisen listan sijalle 26. Levy on dynaaminen ja täynnä teknistä riffittelyä, mitä tasapainottaa epärytmiset lisät ja dominoivat soolo-osuudet.

To 21.4.2016 @ Nosturi, Helsinki
CANNIBAL CORPSE (USA)
KRISIUN (BR)
HIDEOUS DIVINITY (ITA/NOR)
Liput alk. 30,50 €, Ovet 19:00, S/K18
Ennakko: Ticketmaster Suomi

cc

 

 

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-