Zombiekrist julkaissut ”Happy Are They Who Come To My Supper” EP:n: kuuntele levy ja katso musiikkivideot.

Tiedote 1.1.2018

Hailuodossa vaikuttava kauhutematiikasta, black metallista sekä King Diamondilta vaikutteensa poiminut Zombiekrist on julkaissut uuden EP:n “Happy Are They Who Come To My Supper”. Levy on kuunneltavissa kokonaisuudessaan alta. Lisäksi katsottavissa ovat musiikkivideot EP:n nimikappaleesta sekä ”Zombiekrist (The Servant of Hell Part 2)”.

Yhtye kertoo taustastaan ja musiikistaan Metalliluolalle seuraavaa:

Zombiekrist on pyörinyt mielessä varmaan jo 15 vuotta, mutta idea ei oikein koskaan saanut tuulta alleen, ennen kuin vasta 2016 syksyllä, jolloin erilaisten demojen ja kotivideopelleilyjen jälkeen tuli ahaa-elämys; ehkä tässä sittenkin on jotain. Pikkuhiljaa vokalisti Jeesus Mällisen seuraksi bändiin materialisoitui neljän soittajan lauma Brainless Zombieita yhtyeistä kuten Agonizer, Casted sekä kaiken maailman cover- ja rock-bändeistä. Keväällä 2017 sitten marssittiin Mastervoxille nauhoittelemaan EP:tä, ja loppukesästä päästiin videon tekoon.

Vaikka musiikillisina vaikutteina on totta kai Black Metal ja sen esi-isä King Diamond, Zombiekrist ei tunnusta soittavansa Black Metallia, assosiaatiolta ei tietysti voida välttyä, pohjana kun on teatraalisuus, kauhuelokuvat ja klassinen musiikki.

Soittajat asustelevat Oulun ympäristössä, mutta koska treenikämppä sijaitsee Hailuodossa, voidaan oikeutetusti väittää sen olevan yhtyeen kotipaikka. Katuvalojen puutteesta johtuva pimeys, kuu hautausmaan yllä, ydintuhon jälkeistä maailmaa muistuttava henkinen ilmapiiri luo inspiraation lähteen, josta bändi ammentaa voimia jatkuvaan ryyppäämiseen ja joskus myös soittamiseen.

https://www.youtube.com/watch?v=GIewUHQvmhU

1.He Who Dares In The Dark, Is The Bringer Of Light
2.Fall Out In God’s Creation
3.Happy Are They Who Come To My Supper
4.Zombiekrist (The Servant Of Hell Part 2)

EP kuunneltavissa myös Spotifyssä.

https://www.facebook.com/ZombiekristOfficial/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here