Within Temptation kertoo uudesta singlestään ”Entertain You”

Within Temptationin Entertain You -single herättää ajattelemaan omien tekojen seurauksia "Meidän jokaisen käsissä on verta"

Kuva: Within Temptation

Tiedote 8.5.2020

Within Temptation julkaisi tänään kantaaottavan Entertain You -singlensä, joka herättelee huomamaan sen, miten maailmassa heikompia riistetään jatkuvasti milloin milläkin verukkeella; on se politiikka, taloudelliset tarpeet, uskonto, kulttuuri, seksi tai ihmisrotu.

”Meidän jokaisen käsissä on verta!”, bändi toteaa.

”Emme halua useinkaan nähdä niitä seuraksia, joita syntyy omien tarpeidemme tyydyttämisen vuoksi. Me vain katsomme toisaalle tai alamme osoitella sormella muita oikeuttaaksemme asioita, jotka kuitenkin aiheuttavat kurjuutta. Meidän pitäisi katsoa peiliin useammin ja kyseenalaistaa omat uskomuksemme, pitäisi ymmärtää paremmin myös muita ja ympäröivää maailmaa. Se ei ole helpoin tie, mutta totisesti se, joka vie meitä eteenpäin tässä yksilökeskeisessä yhteiskunta-ajattelussa”, Sharon den Adel jatkaa.

Within Temptation on ollut aina bändi, joka pitää muutoksesta, ja tämä biisi näyttää juuri tuon puolen, ehkä enemmän kuin koskaan, sekä musiikin että lyriikkojen osalta. Useille kuulijoille kappale voi olla aika yllätys. Entertain You on samalla bändille askel kohti uutta seikkailua myös yhtyeen taustajoukkoja ajatellen, kun bändi julkaisee singlen itse ilman ulkopuolista levy-yhtiötä. Taustalla on myös ajatus siitä, että nykyisessä digitaalisessa maailmassa bändien on mahdollista tehdä biisejä ja myös julkaista ne liki samoin tein yleisölle.

Resist-albumi meni top-10-listoille eri puolilla maailma ja oli kautta aikain ensimmäinen WT-albumi, joka saavutti Saksan listan ykkössijan.  Evanescencen kanssa suunniteltu yhteiskiertue on siirretty nyt koronaviruksen vuoksi syksylle, ja tähän mennessä kahdeksan maata sisältävälle kiertueelle on myyty jo 150 000 lippua.

”Luvassa on spektaakkelimainen ilta, jotain ennennäkemätöntä”, Sharon lupaa ja jatkaa: ”Olemme tunnettuja siitä, että keikkoihimme on käytetty luovuutta ja innovatiivisuutta sekä erikoisefektejä, mutta tämä kiertue menee kaiken sen yli mitä olemme koskaan tehneet aiemmin.”

Uudet keikkapäivät syyskuussa 2020 ovat:

2    Glasgow, UK The SSE Hydro Arena
3    Leeds, UK First Direct Arena
5    Birmingham, UK Arena Birmingham
6    London, UK The O2
8    Amsterdam, NL Ziggo Dome
9    Amsterdam, NL Ziggo Dome
11   Brussels, BE Palais 12
12   Brussels, BE Palais 12
14   Paris, FR Accor hotels Arena
17   Hamburg, DE  Barclaycard Arena
18  Leipzig, DE Leipzig Arena
20   Gliwice, PL Arena Gliwice
21   Berlin, DE Velodrom
22    Munich, DE Zenith
24    Düsseldorf, DE Mitsubishi Electric Hall
25   Esch-Sur-Alzette, LU Rockhal
27   Zurich, Switzerland @ Hallenstadion
29    Milan, IT Mediolanum Forum Milan

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Within Temptation

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here