Within Temptation julkaisee uuden ”Entertain You” -singlen ensi viikolla

Worlds Collide -kiertue yhdessä Evanescencen kanssa siirtyi syksyyn, jo yli 150 000 lippua myyty!

Kuva: Within Tempation

Tiedote 30.4.2020

Within Temptation julkaisi viime vuonna seitsemännen studioalbuminsa Resist, ja jo ensi viikon perjantaina saadaan lisää uutta musiikkia. ”Entertain You” -single syntyi pikavauhtia bändin eläessä tähänastisen uransa luovinta aikaa.

”Sekä musiikkibisnes että meitä ympäröivä maailma on muuttunut oleellisesti, ja nuo muutokset ovat inspiroineet meitä. Within Temptation on ollut aina bändi, joka pitää muutoksesta, ja tämä biisi näyttää juuri tuon puolen, ehkä enemmän kuin koskaan, sekä musiikin että lyriikkojen osalta. Useille kuulijoille kappale voi olla aika yllätys”, Sharon den Adel toteaa.

Ensi perjantaina julkaistava ”Entertain You” on samalla bändille askel kohti uutta seikkailua myös yhtyeen taustajoukkoja ajatellen, kun bändi julkaisee singlen itse ilman ulkopuolista levy-yhtiötä. Taustalla on myös ajatus siitä, että nykyisessä digitaalisessa maailmassa bändien on mahdollista tehdä biisejä ja myös julkaista ne liki samoin tein yleisölle.

”Resist”-albumi meni top-10-listoille eri puolilla maailma ja oli kautta aikain ensimmäinen WT-albumi, joka saavutti Saksan listan ykkössijan. Menestystä oli tarkoitus jatkaa suurella Worlds Collice -maailmankiertueella, joka olisi alkanut toisissa olosuhteissa huomenna. Evanescencen kanssa suunniteltu yhteiskiertue on siirretty nyt koronaviruksen vuoksi syksylle, ja tähän mennessä kahdeksan maata sisältävälle kiertueelle on myyty jo 150 000 lippua.

”Luvassa on spektaakkelimainen ilta, jotain ennennäkemätöntä”, Sharon lupaa ja jatkaa: ”Olemme tunnettuja siitä, että keikkoihimme on käytetty luovuutta ja innovatiivisuutta sekä erikoisefektejä, mutta tämä kiertue menee kaiken sen yli mitä olemme koskaan tehneet aiemmin.”

Uudet keikkapäivät syyskuussa 2020 ovat:

2    Glasgow, UK The SSE Hydro Arena
3    Leeds, UK First Direct Arena
5    Birmingham, UK Arena Birmingham
6    London, UK The O2
8    Amsterdam, NL Ziggo Dome
9    Amsterdam, NL Ziggo Dome
11   Brussels, BE Palais 12
12   Brussels, BE Palais 12
14   Paris, FR Accor hotels Arena
17   Hamburg, DE  Barclaycard Arena
18  Leipzig, DE Leipzig Arena
20   Gliwice, PL Arena Gliwice
21   Berlin, DE Velodrom
22    Munich, DE Zenith
24    Düsseldorf, DE Mitsubishi Electric Hall
25   Esch-Sur-Alzette, LU Rockhal
27   Zurich, Switzerland @ Hallenstadion 
29    Milan, IT Mediolanum Forum Milan

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Within Tempation

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here