Wishing Well julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan ”Do Or Die”

Tiedote 18.2.2020

”Do Or Die” on ensimmäinen singlejulkaisu Wishing Wellin uudelta samaa nimeä kantavalta albumilta, joka julkaistaan 13. maaliskuuta (Inverse Records).

”Do Or Die” on uuden albumin vauhdikas avausraita ja se sisältää kaikki tutut Wishing Well elementit: Rafael Castillon tumman raspisoundin, Arto Tepon möyryävät Hammond-urut, Juha Kivikannon jylisevät rummut, Rick Beckerin iskevät ja rohkeat bassokuviot sekä Anssi Korkiakosken raa’at mutta melodiset kitarat.

“Tämä biisi kuvastaa bändin fiiliksiä tällä hetkellä. Sanat puhuvat puolestaan. Teemme tätä vakavasti kieli poskessa, tiedämme mitä haluamme ja on aika saada asioita aikaan”, sanoo biisin kirjoittanut kitaristi Anssi Korkiakoski.

Video kuvattiin On The Rocks -klubilla Helsingissä ja siinä esiintyy huonomaineinen rock manageri Mike ”Majuri” Mondeo, joka pyysi bändiä auditoimaan hänelle mahdollisen managerointisopimuksen aikaansaamiseksi. Sopimusta ei kuitenkaan syntynyt manageriehdokkaan kadottua kuvioista välittömästi bändin koe-esiintymisen jälkeen.

Tuleva albumi on Wishing Wellin kolmas täyspitkä julkaisu ja toinen chileläisen vokalistin Rafael Castillon kanssa. Bändin edelliset albumit ”Chasing Rainbows” (Inverse, 2016) ja ”Rat Race” (Inverse, 2018) saivat erittäin myönteisen vastaanoton perinteisen hevin fanien keskuudessa ympäri maailmaa. Bändi myös keikkaili ympäri Suomea mm. Doogie Whiten, Alcatrazzin ja Tankin kanssa sekä soitti useilla festivaaleilla ja klubeilla.

Bändi soittaa levynjulkaisukeikan On The Rocksissa 20. maaliskuuta. Huhtikuussa Wishing Well tekee jälleen kolmen keikan minikiertueen Suomessa brittiläisen Tankin kanssa.

CD ennakkotilaus:
https://www.inverse.fi/shop/catalog/product_info.php?products_id=850
https://www.levykauppax.fi/artist/wishing_well/do_or_die/#666747

Wishing Well – Do Or Die

1. Do Or Die
2. Made Of Metal
3. We Shall Never Surrender
4. Sermon On The Mount
5. Lost In The Night
6. Homeless Soul
7. Live And Learn
8. To Be Or Not To Be
9. The Gates Of Hell
10. Cosmic Ocean

Julkaisupäivä: 13.3.2020

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/2P1I886
Apple Music: https://apple.co/3bN570L
Amazon: https://amzn.to/2V3jSX9
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/128800832
Tidal: https://listen.tidal.com/album/129523085

https://www.facebook.com/wishingwell2016/

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän