Wheel soittaa “Moving Backwards” julkaisukeikan Helsingin On The Rocksissa 27.2.2019

Tiedote 29.1.2019

Helmikuun 22. päivänä jo ennakkoon hyvää värinää aiheuttaneen ”Moving Backwards” -debyyttialbuminsa julkaiseva Wheel nähdään pian myös livenä levynjulkaisukeikalla Helsingin On The Rocksissa 27. helmikuuta.

Aiemmin ”The Path” – ja ”The Divide” -EP-julkaisuillaan huomiota herättänyt ja tulevaisuuden progekomeetaksi jo tituleerattu yhtye on julkaissut aiemmin viime syksynä ja tänä vuonna muutamia maistiaisia tulevalta levyltään, näistä viimeisimpänä uunituore ”Where The Pieces Lie” -single ja kantaaottava video.

Vokalisti James Lascelles selittää:

Kappale kertoo pyrkimyksestä selviytyä jonkin ylitsepääsemättömän asian edessä. Tällaisissa tilanteissa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä eteenpäin ja toivoa, että asiat vain paranevat jossain vaiheessa. Sanoitukset kertovat synkästä epävarmuudesta, epäonnistumisen pelosta ja toivottomuudesta, jota monet kokevat jopa päivittäin. Olemme nykyaikana valtavan paljon yhteydessä toisiin ihmisiin, mutta todellisuudessa olemme hämmästyttävän yksin ja välitämme itsestämme positiivista kuvaa, vaikka oikeasti käymmekin kulissien takana suoranaista henkiinjäämistaistelua.

Apocalyptican management-yhtiönä tunnetun saksalaisen Odyssey Music Networkin kiinnittämä Wheel kiertää keväällä Eurooppaa Soenin kanssa mittavan 26 keikan verran, ja keikkakalenteri täydentyy vielä entisestään.

Wheel on:
James Lascelles – laulu, kitara
Roni Seppänen – kitara
Mikko Määttä – basso
Santeri Saksala – rummut

Wheel ”Moving Backwards” Album Release Show
Keskiviikko 27.2.2019
On The Rocks, Helsinki
Liput alk. 12 € / ovelta 14 €

https://www.tiketti.fi/tapahtuma/60023
Levynjulkaisukeikka Facebookissa
https://www.facebook.com/wheelband/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here