Waltari Suomen kiertueelle: keikkapäivät julki.

Tiedote 26.2.2020

Uuden ”Global Rock” -albuminsa 20.3.2020 julkaiseva Waltari keikkailee uuden levyn tiimoilta Suomessa. Viime vuonna lähinnä Eurooppaa kiertänyt yhtye nähdään niin klubeilla kuin festivaaleilla. Levynjulkaisukeikka soitetaan Helsingin Tavastia-klubilla 16.4.

Kiertueen ensimmäinen keikka soitetaan Turussa jo maaliskuun alussa, mutta varsinainen kiertue lähtee liikkelle Kemistä huhtikuun alussa. Keväisten klubikeikkojen lisäksi luvassa on myös festivaaliesiintymisiä, näistä ensimmäisenä on julkistettu elokuun alun Kuopiorock. Keikkoja on odotettu, sillä viime vuonna yhtye kiersi kesällä Englantia yhdessä jenkkiläisen Mushroomheadin kanssa ja syys-lokakuussa oli vuorossa kymmenessä eri maassa vieraillut Euroopan-kiertue yhdessä Dog Eat Dogin kanssa.

Uusi levy ”Global Rock”

Aleksanteri Kuosan tuottama ”Global Rock” -albumi sisältää kolmetoista uutta Waltari-kappaletta, joilla kuullaan myös yllättäviäkin vierailijoita. Albumin tuoreimmalla ”Skyline”-singlellä kuullaan Kärtsy Hatakan ja räppäri Raymond Ebanksin vuoropuhelu. Suomessa ja Yhdysvalloissa äänitetyn albumin muita vierailijoita ovat mm. Kwan-solistina tutuksi tullut Mariko Pajalahti, Los Angelesissa asuva suomalaistuottaja Narinder Singh ja monista tv:n musiikkiohjelmista tuttu laulaja Johanna Försti. Mukana ovat myös Beats And Styles -yhtyeestä tuttu Jaakko Manninen, joka on ollut mukana kirjoittamassa ”Had It All” -kappaletta ja ”No Sacrifice” -kappaleeseen sämplet taituroinut Ari Pulkkinen, jonka meriitteihin lukeutuu mm. Angry Birds -pelin teemamusiikin säveltäminen.

Waltari: ”Skyline” -video;

Kuuntele tuore ”Skyline”-single täältä:
https://open.spotify.com/track/7qUUtnmwXDv2SjdlrYXjL6?si=ztA5dpUvTyCLhvls3ll4aQ

Suomen kiertue

7.3. Turku/FHMF Club (Saaristobaari)
3.4. Kemi/Ramona
4.4. Oulu/Hevimesta
10.4. Järvenpää/Frida
11.4. Kotka/ Leikari
16.4. Helsinki/Tavastia (Levynjulkkarikeikka)
18.4. Tampere/YO-Talo
3.7. Kihaus Festivaali (WaltariAngelit!)
25.7. Uittokalliorock
1.8. Kuopiorock

Lähde:Liekki Promotion
Kuvat: Mitja Harvilahti

Juttua muokattu 26.2.2020 klo 15:15 7.3. ”Turku/HFMF Club (Saaristobaari)” muutettu ”FHMF”

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän