Voita Avec-lippu Saarihelvetin Easter Bash – tapahtumaan!

9
537

Yhteistyössä keikkajärjestäjä Nem Agencyn kanssa järjestämme kilpailun jossa lukijoillamme on mahdollisuus voittaa Avec–lippu Saarihelvetti Easter Bash – tapahtumaan.  Jaossa on 2 kpl Avec-lippupaketteja. 

Kilpailuun osallistuminen on tehty lukijoillemme helpoksi. Sinun tulee vain kommentoida kilpailu-uutista Facebookissa tai kotisivuillamme.

Vapaapääsy toteutetaan ”nimi listalle” – periaatteella. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi eikä luovuttaa kolmansille osapuolille.

Voittajat arvotaan kaikkien kommentoijien kesken torstaina 29.3.2018  klo 22.00 ja julkistetaan Metalliluolan Facebook-sivuilla.

LAUANTAI 31.3.2018
Horna, Alghazanth, Blood Red Fog & Deathki

SUNNUNTAI 1.4.2018
Machinae Supremacy (SWE), Barren Earth, One Morning Left & Skein

Lippuja on vielä saatavilla TIKETISTÄ. 

SAARIHELVETTI EASTER BASH VALTAA TAMPEREEN PÄÄSIÄISENÄ!

Tampereen kesän raskain festivaali SaariHelvetti järjestää pääsiäisviikonloppuna kaksipäiväisen SaariHelvetti Easter Bash -tapahtuman YO-talolla. 31.3.-1.4.2018 järjestettävä SaariHelvetti Easter Bash on ensimmäinen laatuaan ja tapahtuman ohjelmistossa nähdään yhteensä 8 yhtyettä.

Tapahtuman ensimmäinen päivä keskittyy puhtaasti ja ainoastaan black metalliin, ja lauantain pääesiintyjänä nähdäänkin kotimaan tunnetuimpiin black metal -akteihin lukeutuva, pitkän uran tehnyt Horna. Mukaan liittyy alkukeväästä viimeiseksi jäävän ”Eight Coffin Nails”-albuminsa julkaiseva Alghazanth. Näiden kahden yhtyeen lisäksi lauantain ohjelmassa nähdään neljännen studioalbuminsa julkaisua valmisteleva Blood Red Fogsekä tamperelainen Deathkin.

SaariHelvetti Easter Bashin toisena tapahtumapäivänä kevennetään hieman tunnelmaa ja vuoroon pääsee muun muassa kovaa suosiota Suomessakin nauttiva, ruotsalainen Machinae Supremacy, joka nähdäänkin sunnuntain pääesiintyjänä. Toisen tapahtumapäivän esiintyjiin lukeutuu myös kokeneista konkareista koostuva, Century Media Recordsille levyttävä Barren Earth. Mukaan liittyvät myös kotimaan energisimpiin metalcore-yhtyeisiin lukeutuva One Morning Left ja niin ikään tamperelaisväriä edustava, alternative metallia esittävä Skein.

LAUANTAI
Horna, Alghazanth, Blood Red Fog & Deathki

SUNNUNTAI
Machinae Supremacy (SWE), Barren Earth, One Morning Left & Skein

9 KOMMENTIT

  1. Tää olis aivan mahtava synttärilahja kaverilleni että pääsisin viemään hänet tänne lauantaina. Tiedän että hän fanittaa monia näistä bändeistä ja niin tykkään itsekkin ja HORNA… Monen monta vuotta pitänyt päästä katsomaan mutta aina tullut joku este mutta nyt olis mahkut ja voiko mikään kruunata pääsiäistä yhtä hyvin kuin Horna ja kaikki nämä muut esiintyjät, no ei. Osa esiintyjistä ei ole tuttuja mutta olisi mahtava päästä tutustumaan livenä!

  2. On kyllä niin kova kaarti eri esiintyjiä, joista vielä suurin osa iskee vanhan hevidiggarin tummaan sieluun, että osallistutaan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here