Voidfallen julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Vielä nimeämätön debyyttialbumi ilmestyy loppuvuodesta.

Kuva: Guilty Visuals / Petri Inkinen

Tiedote 17.6.2021

Nopeaa ja äkäistä kotimaista melodista death metallia esittävä Voidfallen julkaisi kolmannen näytteen tulevalta debyyttialbumiltaan. Yhtye kertoo Sui Generis -singlen käsittelevän sitä, kuinka ”ihmiset kuvittelevat olevansa erityislaatuisia, vaikka todellisuus usein on jotain aivan muuta”.

”Sui Generis syntyi todella nopeasti sekä sävellyksen että sanoituksen puolesta. Biisin sävellykseen löytyi niin uskomaton flow, että se käytännössä valmistui yhdeltä istumalta”, kitaristi Henri Vuorenmaa kertoo ja jatkaa: ”Demon valmistuttua lähetin kappaleen Tommille (Kangaskortet, laulu), ja Tommi löysikin inspiraation sanoituksiin samantien. Termi ’Sui Generis’ on latinaa ja tarkoittaa ’omaa lajiaan’.”

Sui Generis -kappaleesta on julkaistu myös Guilty Visualsin ja Nastyfox Filmsin yhteistyössä tekemä video.


Videon tekijät:
Käsikirjoitus: Nastyfox Films / Tommi Kangaskortet
Kuvaus: Guilty Visuals / Petri Inkinen 
Kuvausassistentti: Nastyfox Films / Tommi Kangaskortet
Lavastus: Guilty Visuals / Inka Halme & Artturi Meriläinen
Editointi & VFX: Nastyfox Films / Tommi Kangaskortet
Näyttelijät: Niko Issakainen, Maria Kangaskortet, Douglas Dapaah-Agyemang, Henri Vuorenmaa

”Video esittää kappaleen sanoituksiin pohjautuen kaksi tarinaa, joissa molemmissa korostuu kappaleen ydinsanoma. Mitä tapahtuu kun suurudenhullu egoisti ja imagoaan kohottava ’hyväntekeväisyysjärjestö’ kohtaavat todellisuuden?”.

Voidfallen julkaisi vuonna 2019 debyytti-EP:nsä The Sinners, the Plague and the Voidfallen. Vuoden 2020 alussa yhtye kirjoitti keikkamyyntisopimuksen Heavy Metal Heart Agencyn kanssa ja alkoi säveltää loppuvuonna 2021 julkaistavaa debyyttialbumiaan.

Yhtye nähdään seuraavan kerran livenä lokakuun puolivälissä Helsingin On The Rocksissa Heavy Metal Heart 2021 Finland -tapahtumassa. Lisätiedot koko esiintyjälistasta  ja liput löytyvät täältä.

Voidfallen on:
Tommi Kangaskortet – Laulu
Henri Vuorenmaa – Kitara
Aleksi Tossavainen – Kitara
Lauri Myllylä – Basso
Mika Lumijärvi – Rummut

Facebook
Instagram
YouTube


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva:  Guilty Visuals / Petri Inkinen

+ posts

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisee Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here