Voidfallen julkaisi ”The Daughters” –musiikkivideon

MAINOS:Tiedote 29.2.2020

Kotimainen melodinen death metal –yhtye Voidfallen on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon “The Daughters”. Esikois-EP:nsä “The Sinners, the Plague and the Voidfallen” yhtye julkaisi vuoden 2019 loppupuolella.

Katso uusi musiikkivideo:

“The Daughters” on ensimmäinen kahdesta singlestä, jotka tullaan julkaisemaan vuoden 2020 keväällä. Kappale itsessään alkaa nopeatempoisesti ja päättyy synkkään mutta kauniiseen ja tunnelmalliseen outroon. Koko kappaleen matkalta kuulijaa viedään armotta tarinan läpi vahvojen laulujen säestämänä. Kappeleen on miksannut Juhamatti Kauppinen / ShedStudios ja masteroinut Mika Jussila / Finnvox (Children of Bodom, Nightwish).

Kuuntele “The Daughters”
Spotify: https://spoti.fi/37V4D5q
Apple Music: https://apple.co/32pML1u
Amazon: https://amzn.to/2PpNbj7
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/131090532
Tidal: https://listen.tidal.com/album/130903592

Bändin kommentti:

Kappaleen sanat kertovat tarinaa tosielämän tapahtumista todellisuutta teatraalisemmin ilmaistuna. Kuten normaalia emme mene sen tarkemmin yksityiskohtiin siitä mistä kappale kertoo tai mitä se tarkoittaa meille. Haluamme jättää kuulijalle tilaa ja vapauden luoda omat mielikuvansa kappaleen tarinasta ja siitä mitä se merkitsee juuri heille.

Voidfallen teki vuoden 2019 lopuksi keikkamyyntisopimuksen Heavy Metal Heart Agencyn kanssa ja valmistautuu tuleviin julkaisuihin sekä vuoden 2020 keikkoihin. Yhtyeen debyyttialbumi on suunniteltu julkaistavaksi vuoden 2021 aikana.

Linkit:
https://www.facebook.com/voidfallenofficial/
https://spoti.fi/2T0TYCa
https://www.instagram.com/voidfallenofficial/
https://www.youtube.com/voidfallenofficial

Voidfallen live:

28.2.2020 Yo-Talo, Tampere + Omnium Gatherum, Mors Principium Est, Torchia
9.5.2020 45. Special, Oulu + Mors Principium Est, Mors Subita, Torchia

Voidfallen:
Tommi Kangaskortet: Vocals
Henri Vuorenmaa: Guitars
Aleksi Tossavainen: Guitars
Lauri Myllylä: Bass
Mika Lumijärvi: Drums

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.