Velvet Ocean julkaisi uuden singlen ”My Life (Full of Chaos)”

Kaaosta, flamencoa ja metallia.

Kuva: Velvet Ocean
Tiedote 23.7.2021
 
Melodista metallia hengittävä, uuden singlen julkaissut Velvet Ocean, jatkaa esikoisalbumin viitoittamalla tiellä yhdistelemällä elementtejä eri musiikkityyleistä. My Life (Full of Chaos) kertoo syvästä masennuksesta, joka on edennyt liian pitkälle ja josta on vaikeaa päästä eteenpäin.
”Jossain vaiheessa elämää voi tulla se aamu, jolloin kaikki on mennyt siihen pisteeseen, ettei pääse enää sängystä ylös. Koko elämä tuntuu olevan yhtä kaaosta”, kappaleen säveltänyt ja sanoittanut Velvet Ocean-bändin laulaja Riitu kertoo biisin taustoista.
Paco de Lucialta vaikutteita saaneeseen flamenco-tyyliseen kitarointiin on yhdistetty modernin melodisen metallin energisyys sekä koronavuoden kaoottinen maailmankuva.
Kappaleesta on myös julkaistu Oulussa meren jäällä kuvattu lyriikkavideo, jonka voi katsoa Warner Music Finlandin YouTube-kanavalta.
”Kuvasimme videota kovassa pakkasessa ja viimassa. Meininki oli aika hyytävää, mutta mielestämme se toi mukaan oikean fiiliksen, jota olimme videoon hakeneet.”
Helsinki Recordsin tuottajavelhot Toivo Hellberg ja Maki Kolehmainen ovat tuoneet hienosti uutta näkökulmaa Velvet Oceanin sävellykseen. Singlen on masteroinut Svante Forsbäck.
Tänä kesänä Velvet Ocean esiintyy Oulun Qstockissa perjantaina 30.7 sekä Iin Piippurockissa lauantaina 7.8.
Lähde: Velvet Ocean

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here