Vaxinatorin old school thrash death metallia debyyttisinglellä ja musiikkivideolla ”Predicting Prophet”

Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 16.5.2019

Vaxinator on turkulainen thrash metal-yhtye, jonka soundissa kuulee vaikutteita myös death ja black metallista. Yhdessä Slade Takala-Lameyn kuvaaman mystisen ”Predicting Prophet” -musiikkivideon kanssa yhtye luo hämmentävän aistimatkan outoon rinnakkaisulottuvuuteen julmine henkineen.

Katso ”Predicting Prophet” -musiikkivideo alta:

Single on tuotettu yhteistyössä Turku Rock Academyn kanssa.

Vaxinator kommentoi:

”Predicting Prophet” on kertomus pimeiltä ajoilta, kun toiselta puolelta todellisuutta saapui julma henki, jota langenneet lähtivät sokeina seuraamaan. Vain yksi tiesi totuuden, ja sai maksaa siitä kovan hinnan. Kuinka paljon olet valmis kärsimään totuuden puolesta, kun muut nöyrtyvät ja alistuvat kohtaloonsa?

”Predicting Prophet” syntyi Vaxinatorin alkutaipaleilla, Aleksi Palmusen loputtomasta riffivarastosta. Kappale on vuosien saatossa elänyt, muovautunut, pirstaloitunut ja lopulta eheytynyt tehokkaaksi ja suoraviivaiseksi thrash metal-järistykseksi. Sanoituksissa oli selkeä tarina, eikä sen pohjalta videolle ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä joukolla vuorikiipeilemään. Vääntelimme kädet verillä rautalankaa, kävelimme jalkapohjamme auki kivisellä pellolla, hikoilimme yltä päältä kurassa ja vaivasimme runsaasti avuliaita ihmisiä. Ohjaajamme Slade Takala-Lamey oli joka käänteessä mukana, vieden työtä eteenpäin ravihevosen voimalla kanssamme kohti massiivista lopputulosta. Mikään idea ei ole liian hullu toteutettavaksi, sopivasti hullujen ihmisten kanssa.

Kokoonpano:
Kitaristi/Laulu: Aleksi Palmunen
Kitaristi: Miska Saarela
Basisti: Ossi Kivijärvi
Rumpali: Sebastian Aaltonen

https://www.facebook.com/VaxinatorBand/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän