Uppoaako ”Costa Concordia” sinuun? – Turkulaiselta KabukiDropilta uusi single

Kuva: Johanna Karppinen

Tiedote 21.8.2020

Turun parhaaksi tai huonoimmaksi punkbandiksi paikallissa muusikkopiireissä tituleerattu thrashpunk-bändi KabukiDrop tarjoilee uuden maistiaisen tulevalta debyytiltään. Uusi biisi Costa Concordia onkin jotain täysin uutta bändin katalogissa. Biisissä kuullaan ensimmäistä kertaa puhdasta laulua ja muutenkin soundi on totuttua melodisempi. Bändin kitaristi-laulaja Jussi kommentoi biisiä seuraavasti:

”Tää biisi on meidän poppibiisi. Ekaa kertaa KabukiDropin historiassa koitan laulaa huutamisen sijaan ja tolta se nyt sitten kuulostaa. Onneksi Pauliina ainakin laulaa tossa biisissä pirun hyvin. Joku on jo sanonut et biisi kuulostaa vanhalta Apulannalta, mutta kyllä me edelleen ollaan silti Thrashpunk-bändi vaikka välillä tälläisiä popahtavia irtiottoja tehdäänkin.”

Bändin omaa nimeä kantava debyyttilevy tullaan julkaisemaan syyskuussa.  Levyn julkkarikeikkaa soitellaan Nyrkkitappelun kanssa Turun legendaarisessa Dynamo-ravintolassa 11.9 mikäli koronan uusi aalto sitä ei kalenterista tule pyyhkäisemään.

Debyyttialbumilla tullaan kuulemaan 11 biisiä täysin uutta, entistä raskaampaa, rokkaavampaa ja rohkeampaa KabukiDropia mitä aiemmilla pienjulkaisulla on totuttu kuulemaan.

Linkki biisiin:

SPOTIFY:

https://open.spotify.com/track/55JGbLZ67VKXCXou5zpBqq?si=xuLJdxM5TRquGfjuxTugOg

YOUTUBE:

 

 

*

Lähde: KabukiDrop
Kuva: Johanna Karppinen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here