Upon Shadows striimaa toisen singlen tässä kuussa ilmestyvältä albumilta

Kuva: Upon Shadows

Tiedote 5.10.2019

Uruguaysta saapuva dark metal-yhtye Upon Shadows julkaisee tässä kuussa kotimaisen Ground Media Group-lafkan kautta uuden albuminsa ”Modern Obscurantism” ja nyt toinen single ”Out Of The Blue Comes The New Plague” on julkaistu yhteistyössä Atmospheric Black Metal channelin kanssa.

Kuuntele kappale alta:

”Modern Obscurantism” on kaupoissa 18.10.2019 digitaalisessa ja fyysisessä digipack-muodossa. Ennakkomyynti on käynnissä tässä osoitteessa .

Upon Shadows taustoittaa kappaletta seuraavasti:

Talk about how drugs have been transformed into chemical cells, from which only a few can escape. It talks about dependence on certain drugs such as benzodiazepines, provided by the compulsive prescription. And how certain diseases such as depression or panic attacks are suggested or even induced by the doctors themselves, to the point of became the fashion diseases of our time.

1. Back to the Dark Ages (Instrumental)
2. Vanity’s Bonfire
3. The Archaic Censorship Of Your Eyes
4. Creators Of Shadows
5. Dogma: The Infamy Of Fire
6. Lux Et Umbra
7. Illusion Of Freedom
8. Handling Cognitive Factor
9. Out Of The Blue Comes The New Plague
10. Lucifer



Please enter your comment!
Please enter your name here