Unruly Child julkaisi uuden levyn ”Our Glass House”

Kuva: Frontiers

Hard rock -veteraani Unruly Child on julkaissut ”Our Glass House” -levyn Frontiersin kautta. Uusimpana singlenä ilmestynyt nimikappale on kuunneltavissa alta.

1. Poison Ivy
2. Say What You Want
3. Our Glass House
4. Everyone Loves You When You’re Dead
5. Talked You Out Of Loving Me
6. Underwater
7. Catch Up To Yesterday
8. Freedom Is A Fight
9. The Wooden Monster
10. Here To Stay
11. To Be Your Everything 2020
12. Let’s Talk About Love 2020

Marcie Free – Vocals
Bruce Gowdy – Guitars, keyboards, vocals
Guy Allison – Keyboards, percussion, vocals
Tony Franklin – Bass
Unruly Child – Drums

Lähde ja kuva: Frontiers


Please enter your comment!
Please enter your name here