Tyrantilta uusi sinkku ja päräyttävä musiikkivideo ”Rikotaan Äänivalli”

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 31.1,2019

Tyrantilta uusi sinkku ja päräyttävä musiikkivideo Rikotaan Äänivalli

– Katso uuden Rikotaan Äänivalli -kappaleen hengästyttävä tilutusmusavideo
– Tyrantti julkaisee debyyttialbuminsa ensi viikolla 8.2.

Kovaa vauhtia Suomen metallitaivaalle nousseen nahkahevitrio Tyrantin debyyttialbumi Tyrantti julkaistaan ensi viikon perjantaina 8.2. Tulevan levyn kunniaksi tänään julkaistaan myös single Rikotaan Äänivalli sekä biisiin tehty päräyttävä musiikkivideo.

Hengästyttävän riffittelyn ryydittämä kappale on albumin rivakammasta päästä ja sen sanat kertovatkin äänivallin rikkovalla vauhdilla lentämisestä. Hyvinkäällä kuvatun musiikkivideon takana ovat Matti Ruottinen ja Mitro Härkönen, tuotannosta vastasi Balansia Films.

– Rikotaan Äänivalli on tarina pikkukakaran unelmasta: hävittäjälentokoneella lentämisestä. Alle kolmen minuutin kestoon saatiin mahdutettua tappavan tarttuva kertosäe, harmonioilla leikittelevät kitarasoolot ja laittoman korkealla liihottavat laulumelodiat. Takuuvarmaa Tyranttia siis. Musiikkivideolla ei säästelty, vaan päästeltiin. Se on vähän kuin junaturma: pakko katsoa loppuun, vaikkei ole ihan varma huvittaako, laulaja-basisti Nahka-Sami tuumii.

Vuonna 2016 perustettu helsinkiläis-jyväskyläläinen Tyrantti on saanut valmiiksi debyyttialbuminsa, joka julkaistaan 8.2.2019. Tulevan levyn julkaisee Playground Music ja luvassa on yhdeksän biisiä kovaa ja korkealta ampuvia lauluharmonioita, tanakkaa komppia sekä armotonta riffimyrskyä, joiden jälkeen suussa maistuu vahvasti 80-luvun Iron Maiden ja Judas Priest. Levyltä aiemmin julkaistut singlet Tulipyörä ja Kobra ovat pyörineet radiosoitossa, Spotifyn soittolistoilla ja saaneet osakseen suitsutusta mediassa. Soundi-lehden lukijat äänestivät Tyrantin vuoden 2018 tulokkaiden top 10:een ja keväällä yhtye nähdään muun muassa Battle Beastin jättikonserttien lämmittelijänä.

Ennakkotilaa 8.2. ilmestyvä Tyrantti:
https://www.levykauppax.fi/artist/tyrantti/tyrantti/#614529

Tyrantti keikoilla:

9.2. Tuiskula, Nivala
14.2. Bar 15, Seinäjoki
15.2. Marks, Joensuu
16.2. Ravintola Torvi, Lahti
22.2. Yo-Talo, Tampere
23.2. On The Rocks, Helsinki (LEVYNJULKKARIT)
2.3. Lutakko, Jyväskylä
14.3. Henry’s Pub, Kuopio
22.3. Black Box, Helsingin jäähalli
23.3. Logomo, Turku
29.3. Pakkahuone, Tampere (LOPPUUNMYYTY)
30.3. Club Teatria, Oulu
2.-3.8. Saarihelvetti, Tampere

www.tyrantti.net
www.facebook.com/varotyranttia
www.instagram.com/varotyranttia

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän