Tuskalive ratkaisee koronaviruksen aiheuttamat muutokset keikkakohtaisesti: Kreatorin, Lamb Of Godin ja Kvelertakin konsertit siirtyvät.

Tiedote 13.3.2020

TuskaLive selvittää parhaillaan koronaviruksen aiheuttamia muutoksia yhdessä keikkapaikkojen ja bändien kanssa. Huhti-toukokuun keikkoja siirretään myöhempään ajankohtaan tai ne järjestetään pienemmällä kapasiteetilla.

Konserttien ja kiertueiden muutoksista ilmoitetaan TuskaLiven nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Tiedot päivitetään sitä mukaa kun vaadittavat toimenpiteet on sovittu tapahtumapaikkojen ja bändien kanssa. Ajankohtaiset tiedot löytyvät myös keikkapaikkojen omilta sivuilta.

Kvelertakin keikat sekä Lamb Of Godin, Kreatorin ja Power Tripin konsertti siirtyvät.

Black metallia, rock’n’rollia sekä punkkia yhdistelevän norjalaisyhtye Kvelertakin oli määrä esiintyä Helsingin Tavastialla 30.3. ja Tampereen Klubilla 31.3. Yhtye on päättänyt keskeyttää kiertueensa ja sovitut keikat tullaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Lipun ostaneet voivat palauttaa liput ostopaikkaan, mutta ne käyvät myös sellaisenaan korvaaville myöhemmin julkaistaville keikoille. Tiketti lähettää palautusohjeet kaikille lipun ostaneille tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Myös Lamb Of Godin, Kreatorin ja Power Tripin suunniteltu konsertti Helsingin Jäähallin Black Boxissa 31.3.2020 siirretään myöhempään ajankohtaan. Uutta konserttipäivämäärää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan, kun se on varmistunut. Pyydämme asiakkaita pitämään toistaiseksi liput tallessa – jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle. Artistit, Tuska, Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

LISÄTIEDOT:
TuskaLive
Facebook

Kuva: Raisa Krogerus ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän