Turmion Kätilöt julkaisi uuden albumin sekä “Naitu”-musiikkivideon

Tiedote 19.4.2020

Industrialmetalliyhtye Turmion Kätilöt julisti, että kävi miten kävi, mikään ei pysäytä bändin yhdeksännen levyn julkaisua. Nyt sen aika on koittanut: ”Global Warning” -niminen pitkäsoitto on julkaistu Nuclear Blastin kautta ja löytyy kaikista suoratoistopalveluista sekä on saatavilla niin CD- kuin LP-muodossa.

Turmion Kätilöt on tyytyväinen ”Global Warning” -levyyn. MC Raaka Pee:

Tuli vaarallinen levy. Helevetin hyvä homma. Loimme tällä kertaa sellaisen käärmeen, joka varmasti luikertelee monien sieluihin.

Shag-U lisää:

Tämä on ehdottomasti palkinto, jota on odotettu. Ennen kaikkea ei millään malttaisi odottaa, että pääsemme antamaan tämän kaiken yleisölle. Levy on juuri sen kuuloinen kuin haluammekin eikä missään ole oiottu.

”Global Warningin” kansitaiteesta vastaa perinteiseen malliin Herra Spektaakkeli (Tuomas Rytkönen) ja kuvauksen suoritti Toni Salminen.

Albumin julkaisua täydennetään vielä yhdellä, viimeisellä singlenostolla – ja se on niistä kaikkein härskein ja törkein.

Shag-U kuvaa:

”Naitu” on kuin sinun elämäsi kuvattuna videokameran läpi. Ei sensuuria. Ei feikkausta. Vain puhtaita, alastomia ja eläimellisiä tunteita sekä haluja, joita me kaikki ajattelemme ja koemme, mutta joita silti koitamme kieltää itseltämme. Biisi tarjoilee sitä herkullista itseään oikein tarjottimelta ja laittaa varmasti kiimaiset vartalonne tanssimaan.

MC Raaka Pee jatkaa:

Haluaako joku kiiltokuvia? Eiköhän jokainen ihminen ansaitse totuuden.

Kuten kommenteista voi päätellä, ”Naitu” on perverssi kappale, ja sille laadittiin yhtä kieroutunut video.

Videon ohjaaja Rauli Ylitalo toteaa:

Bändi kertoi haluavansa uutta yleisöä ja että video pitäisi tehdä sen mukaan. Olin aika varma, että suurin potentiaalinen yleisö löytyy lapsista, joten päätettiin tehdä tällainen lapsiystävällinen video, jossa on eläinhahmoja ja paljon hauskoja tapahtumia. Sellainenhan vetoaa lapsiin. Katselin sitten vanhoilta VHS-nauhoilta Pedron ja Mauri-Anteron edesottamuksia ja yritin kopioida niitä parhaani mukaan. Hyvä tuli, vaikkei ihan hiilipaperikopio olekaan.

Kätilöiden kevätkiertue siirtyi syksyyn, ja vapuksi kaavailtu Jäähallikeikka lykkääntyi niin ikään syyskuun 19. päivälle. Vaikka peruuntumiset ja siirrot ovatkin kurjia, yhtyeeltä löytyy ymmärrystä rajoitustoimille – juurihan se oli itsekin antamassa maailmanlaajuista varoitusta.

Shaq-U toteaa:

It’s not the end of the world, but you can see it from here. Meidän varoituksemme on yhä maailmanlaajuinen eivätkä mitkään taudit estä sitä. Keikkojen siirtyminen on todella ikävää, sillä olisimme halunneet julistaa tätä varoitusta heti myös keikoilla, mutta varoitus ei vanhene. Me tulemme heti, kun maailma on valmis, ja ilmeisesti se ei sitä vielä ole. Ei hätää, me maltamme kyllä odottaa.

MC Raaka Pee päättää:

Onneksi rajoitteet on otettu käyttöön. En välttämättä haluaisi esiintyä massatapahtumassa tänä aikana, vaikka se olisi sallittua. Kuulun kuitenkin riskiryhmään. Kyllä me ihmiset vielä kokoonnumme sitten kun se on turvallista. Tämä maksaa paljon, mutta jos jonkun mielestä liikaa, niin annapa elämälle hinta.

Global Warning in Finland 2020:

Turmion Kätilöiden keikkalista päivittyy yhtyeen kotisivuille, mutta alla vielä kootusti tämänhetkinen näkymä. Konsertteja odotellessa yhtye järjestää kaikkien iloksi internetin syövereissä Q&A-session, jossa nähdään myös Shag-U:n infernaalista meikkiopetusta. Iloluonteinen tapahtuma pyörähtää käyntiin lauantaina 25.4. yhtyeen YouTube-kanavalla.

20.6.2020 Kauhajoki, Nummirock
3.7.2020 Oulu, Rock in the City
11.7.2020 Kouvola, Rock in the City
16.7.2020 Laukaa, John Smith Rock Festival
17.7.2020 Kajaani, Rock House Kulma
18.7.2020 Rovaniemi, Rock in the City
24.7.2020 Karvio, Karviorock
25.7.2020 Kerava, Rock in the City
30.7.2020 TBA
31.7.2020 Kemi, Satama Open Air
1.8.2020 Lappeenranta, Rock in the City
8.8.2020 Joensuu, Rock in the City
14.8.2020 Riihimäki, Riutanharju
15.8.2020 Jyväskylä, Rock in the City
21.8.2020 Pori, Rock in the City
5.9.2020 Kempele, Z-Rock

12.9.2020 Tampere, Pakkahuone
19.9.2020 Helsinki, Jäähalli, Black Box
25.9.2020 Kouvola, House of Rock
9.10.2020 Kuopio, Henry’s Pub (sold out)
23.10.2020 Lahti, Finlandia-klubi
30.10.2020 Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Lähde ja kuva: Nuclear Blast

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän