Turkulainen Axegressor julkaissut uuden kappaleen ”In Safe Space No One Can Hear You Scream”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja
Mainos
Saarihelvetti

Turkulainen thrash metal-yhtye Axegressor on julkaissut uuden lyriikkavideon tulevan neljännen studioalbuminsa avausraidaksi kaavaillusta kappaleesta “In Safe Space No One Can Hear You Scream”. Bändi on viimeistellyt 11 biisiä sisältävän levyn viime keväänä ja etsii parhaillaan sille julkaisijaa.

Diskografia:
Axecution MCD (self-financed 2007)
Command CD (Dethrone Music 2009)
Command LP (Doomentia Records 2010)
Next CD (Dethrone Music 2011)
Last CD (Listenable Records 2014)

Kokoonpano:
Aki Paulamäki – Bass, Backing Vocals
Atte Mäkelä – Drums
Seba Forma – Guitars
Johnny Nuclear Winter – Vocals

www.axegressor.net
www.facebook.com/axegressor
johnnynuclearwinter(at)gmail.com

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän