Profane Omen juhlii äänitysten päättymistä: uusi kappale ja video julki.

Lahtelainen Profane Omen on saanut valmiiksi järjestyksessään viidennen pitkäsoittonsa äänitykset. Kaikessa rauhassa valmisteltu albumi sai muotonsa tuottaja Juho Räihän osaavissa käsissä Soundspiral -studiolla sekä Hollolan Petraxilla ja sitä suunnitellaan julkaistavaksi alkuvuodesta 2018. Varsinaisella levyllä on yhdeksän kappaletta, joilla kuullaan uudistunutta Profane Omenia. Kappaleesta ”The Tune of the Damned” on nyt julkaistu musiikkivideo.

Yhtye kommentoi:

Sen lisäksi, että päästiin tekemään levyä kahden basson voimin, oli koko biisinkirjoitusprosessi tällä kertaa erilainen. Haluttiin uudistua ja luoda PeeOon soundi uudestaan, ja mielestämme onnistuttiin. Nyt julkaistava ”The Tune Of The Damned” on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa syntyneeltä akustiselta levyltä, jonka voi hankkia omakseen vain myöhemmin julkaistavan ennakkomyynnin kautta. Toki me ymmärretään, ettei ole ehkä seksikkäin mahdollinen veto metallibändiltä julkaista akustinen biisi keulille. Tämä nyt on kuitenkin jo meidän viides levy, ja sitä myöten on ollut tarve tehdä myös uusia asioita. Ei tässä mitään iskelmää olla rupeemassa vetämään, mutta ollaan aina tykätty tehdä ja soittaa myös akkaribiisejä. Varsinaisella levyllä sitten rypistetään kunnolla.

Katso video alta:

”The Tune Of The Damned”-kappaleen voi hankkia täältä.

Bändin livekuntoa ja muutamia uusia biisejäkin voi käydä tarkastamassa Tampereen Lost In Music -festivaalilla (https://www.facebook.com/events/2019293121649385/) Olympiassa lauantaina 7.10. kera Battle Beastin, S-Toolin sekä IKINÄn.

Profane Omen:
Jules Näveri – Laulu
Williami Kurki – Kitara
Antti Kokkonen – Kitara
Tuomas ”Tomppa” Saarenketo – Bassokitara
Antti Seroff – Basso
Samuli Mikkonen – Rummut

Diskografia:
Beaten Into Submission – 2006 (Dethrone Music)
Disconnected EP- 2007 (Dethrone Music)
Inherit The Void – 2009 (Metalheim)
Destroy! – 2011 (Spinefarm Records)
Reset – 2014 (Spinefarm Records)

Facebook:
https://www.facebook.com/ProfaneOmenOfficial/

Instagram:
https://www.instagram.com/profaneomen/

Kuva: Valentiina Kuula

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here