Turbonegro, Turmion Kätilöt, Goresoerd, Powerwolf, Defecto ja Blind Channel Rockfestiin!

Tiedote 18.2.2019

Hyvinkäällä järjestettävän Rockfestin artistijulkistukset jatkuvat kiihkeällä tahdilla. Tuoreimmat kiinnitykset ovat norjalainen Turbonegro, tanskalainen rock-jyrä Defecto, virolainen death-metalliyhtye Goresoerd, suuri saksalainen Powerwolf sekä kotimaiset huipputaiturit Turmion Kätilöt ja Blind Channel.

Viime perjantaina kerrottiin, että Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta pidettävälle festivaalille saapuvat Ugly Kid, Enslaved, The 69 Eyes ja Oceanhoarse.

Rockfestiin on julkaistu lisäksi jo aiemmin joukko suuren luokan maailmantähtiä, kun KISS, Slipknot Disturbed ja Def Leppard nousevat festivaalin lavalle. Kotimaisia artisteja edustavat mm. Don Huonot, Mokoma ja Sara.

Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput sekä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä.
Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: https://rockfest.fi/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here