Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus julkaisi uuden singlen ”Elämänohje”

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 18.3.2020

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus julkaisee uuden albuminsa ”Mahdoton Yhtälö” tulevana perjantaina. Uusi single ”Elämänohje” on kuunneltavissa alta:

Rautiainen kuvaa tulevaa, kuudennetta albumiaan:

´Mahdoton yhtälö’ -levyllä tutkaillaan elämää edelleenkin sekä tämän päivän Suomesta käsin, että koko ihmiskunnan kannalta. Maailma ja varsinkin sen tulevaisuuden näkymät ovat muuttuneet radikaalisti viimeisten muutamien vuosien aikana, eikä muutosta tähän kehitykseen ole näköpiirissä. Tulevaisuus on kyseenalaistettu ja siihen ei voi enää entiseen malliin luottaa. Ihmisen ahneus ja röyhkeys jatkaa omaa kulkuaan varoituksista huolimatta. Niitä ei uskota. Odotetaan jonkun muun tulevan ja pelastavan meidät. Pistetään päät pensaaseen. Ei myönnetä virheitä. Ei ajatella tekojemme seurauksia. Kuvitellaan elinolojen muutoksen huonompaan johtuvan jostakin muusta kuin ihmisen toiminnasta. Ei osata arvostaa ainutkertaista elämäämme ja unohdetaan, ettei siinä ole niin sanottua harjoituskierrosta.

 

Tulevana perjantaina julkaistava albumi äänitettiin Jyväskylässä Electric Fox -studiolla Tuomas Kokon johdolla. Sen miksauksesta vastaa Mikko Karmila ja masteroinnista Mika Jussila Finnvox Studioilta.

Levyn saa ennakkotilaukseen linkistä.

Kansitaide ja kappalelista:

1. Tie uuteen kotiin
2. Hannukainen
3. Kolme vuotta sitten
4. Elämänohje
5. Kuolla seisten
6. Vaarallista ryhmää
7. Suuri pensas
8. Aikamatkaaja
9. Vuoden pisin päivä

https://www.dexviihde.fi/artisti/timo-rautiainen-trio-niskalaukaus/
https://www.facebook.com/timorautiainentrioniskalaukaus/

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here