Thy Row julkaisi uuden musiikkivideon kappaleesta ”Just Fine”

Tiedote 21.3.2019

Hard rockin tosissaan ottava yhtye lähtee maailmanvalloitukseen – ensin Helsinki, sitten Tokio

Viime viikolla bändin nimeä kantavan esikois-EP:nsä julkaissut, hard rockia ja heavy metalia yhdistelevä Thy Row toi ilmoille tyylikkään musiikkivideon kappaleesta ”Just Fine”. Video jatkaa samaa teemaa kuin laulun sanoituksetkin.

Thy Row’n miehistö selittää:

Video kertoo kappaleen tavoin vahvasta ystävyydestä, lojaaliudesta ja veljeydestä. Sanat vievät tarinaa eteenpäin: ’Inside my mind, outside of others, my companions are my inner brothers.’ Tässä bändissä kaikki ovat toisilleen kuin veljiä tilanteesta riippumatta – tapahtui mitä tahansa, veljet ovat ja pysyvät.

Tummanpuhuvalla soittovideolla nähdään kovaa rokkaamista ja savukoneiden synkkää tehoa, mutta videon kuvauspaikkaa bändi ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

Pätkä kuvattiin keskitalvella 2019 salaisessa, mutta bändille hyvin rakkaassa paikassa Helsingissä. Idea videoon syntyi sanojen pohjalta tuottaja Inkiläisen ja manageri Paabon yön yli kestäneen palaverin jälkeen. Koska kompromisseja ei ole tehty muissa kuin alusvaatemerkeissä, remmiin pestattiin paras mahdollinen kuvaaja, Hannu Käki. Kaikki paiskivat kovaa duunia, ja lopulta videon leikkasi hiki hatussa Thaimaan auringon alla Ville Vase.

Thy Row juhlistaa EP:nsä julkaisua keikalla 12. huhtikuuta Helsingin Semifinalissa, jossa mukana menossa ovat myös Nitro Force ja Pro Widow. Lisäksi Thy Row lähtee levittämään hard rock -sanomaansa nousevan auringon maahan asti, kun yhtye esiintyy toukokuussa Suomi Feast -tapahtumassa Tokiossa.

Thy Row on:
Mikael Salo – laulu
Jussi Laulainen – kitara
Ville Vase – kitara
Juho Jokimies – basso
Snake Laitinen – rummut

www.facebook.com/ThyRowBand
www.instagram.com/thyrowband

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here