Thrash – yhtye Inkvisitorilta uusi single ja musiikkivideo

MAINOS: inkvisitor

Inkvisitor julkaisee uuden sinkun tulevalta kakkosalbumiltaan. Biisi on albumin nimikko- ja avausraita Dark Arts of Sanguine Rituals. Uusi levy tulee olemaan konseptialbumi tarinalla joka seuraa neo-noir –tyylistä murhamysteeriä jossa on pikanttina lisänä mustaa magiaa ja nekromantiaa.

Biisi nauhoitettiin lähes samalla kokoonpanolla kuin viimeisin levy Doctrine of Damnation, mutta rumpalin pallilla istui tuore tapaus Tino Jäntti. Tällä kertaa myös studio vaihtui koulun sijaan maineikkaaseen Electric Foxiin Vaajakoskella ja nauhoitukseen osallistui myös Teemu Laukkanen.  Soundimaailmassa päätettiin pysyä edellisjulkaisun hyväksi havaitulla linjalla, eli reseptinä olivat aidot rummut ja vahvarit mallinnuksien ja triggerien sijaan. Myöskään itse ottoja ei esim. kvantisoitu, vaan meno on luomua. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis löytyy, mutta sellaista on meidän mielestä rokkenroll! Musavideo on jälleen kokonaisuudessaan bändin kitaristi Jessen käsialaa.

Biisin julkaistaan tällä kertaa vain digitaalisesti mm. Spotifyyn, iTunesiin, Deezeriin, Soundcloudiin ja Bandcampiin. Itse täyspitkä on kaavailtu alkuvuodelle 2017 ja siitä tulee ainakin CD-painos paksulla bookletilla jossa albumin tarinaa seurataan myös asianmukaisella taiteella.

Inkvisitor on vuonna 2012 Jyväskylässä perustettu thrash metal –bändi. Ensimmäinen EP Delirious Tales julkaistiin 2014 ja se sai positiivisen vastaanoton suomessa ja ulkomailla. Suomea kierrettiin parikymmentä keikkaa asian tiimoilta. Vuonna 2015 ilmestyi täyspitkä Doctrine of Damnation ja niitti arvostelumenestystä jälleen koti- ja ulkomailla. Jälleen suomenmaata rundattiin parisenkymmentä keikkaa. Marraskuussa 2015 rumpaliksi vaihtui Tino Jäntti ja bändi keskittyi kirjoittamaan uutta materiaalia, josta tässä nyt on ensimmäinen maistiainen.

Tulevat keikat:

29.4.16 Lepakkomies, Helsinki
7.5.16 Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
18.5.16 Henry’s Pub, Kuopio
19.5.16 Tavastia, Helsinki
20.5.16 Rock Bar Bear, Vantaa
21.5.16 Suisto, Hämeenlinna
27.5.16 Kerubi, Joensuu
28.5.16 Dog’s Home, Tampere
3.6.16 Bar Loose, Helsinki
4.6.16 Gong, Turku

Kuva: Jaakko Manninen

Profiili | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-